Starterslening

Starterslening Nijkerk

Wanneer je in de gemeente Nijkerk een starterslening wilt aanvragen dan dien je wel aan de voorwaarden te voldoen die de gemeente stelt aan een Starterslening Nijkerk. Maak een gratis online berekening van jouw mogelijkheden.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen?

Bereken dan nu gratis je hypotheek mogelijkheden en ontvang direct antwoord
Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.
Indien niet voorhanden laat de vraag op ja staan en ga verder. Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.

Wil je eerst even de in en outs weten lees dan gerust verder. We nemen je mee in de regelgeving van de gemeente Nijkerk.

Voor wie is de starterslening?

Als aanvrager van de Starterslening Nijkerk dien je meerderjarig te zijn en ook word je geacht dat je gerechtigd bent om je te kunnen huisvesten in Nederland. Het moet gaan om je eerste woning die je gaat kopen. Als aanvrager van de Starterslening Nijkerk ben je wel verplicht om al minimaal 1 jaar woonachtig en ingeschreven te staan in de gemeente Nijkerk. Verder is er geen leeftijdsbeperking dus iedereen die aan de bovenstaande criteria voldoet kan de aanvraag indienen. Wanneer jou inkomen boven de maximale grens van € 53.000,00 ligt dan is er geen mogelijkheid meer tot een aanvraag van de starterslening.

SVN en de condities van de Starterslening Nijkerk!

 • Maximale aankoopsom voor de al bestaande huizen is € 325.000,00 de kosten voor het aanbrengen van verbeteringen moeten hier al wel bij inzitten.
 • Voor nieuwbouw geld precies hetzelfde alleen praten ze hier over meer werkzaamheden in plaats van verbeteringen met bijkomende kosten.
 • verbeter en meerwerk zijn zolang deze de maximale aankoopsom  van € 325.000,00 niet te bovenkomen toegestaan.
 • Hoeveel starterslening er wordt verstrekt wordt bepaald door de aankoopsom en de verbeter/en of meerwerkkosten welke maximaal € 30.000,00 mogen zijn.
 • De eerste hypotheek en de starterslening mogen bij elkaar opgeteld niet meer zijn dan dan wat volgens de regelgeving van 2021 verstrekt mag worden. Dat komt dus neer op een maximum van 100% van de  Taxatiewaarde.
 • De starterslening wordt niet verstrekt in combinatie met andere subsidieregelingen
 • De verkoper die jullie de woning verkoopt dient akkoord te zijn met de verkoop in combinatie met een starterslening aanvraag. De verkoper is namelijk ook een bijdrage verschuldigd aan de gemeente Nijkerk. Wanneer je als koper een starterslening aanvraag tot een bedrag van € 10.000,00 betaald de verkoper een bedrag van € 200,00. Van € 10.000,00 tot € 20.000,00 dient de verkoper € 600,00 euro bij te dragen. De maximale bijdrage van de verkoper(s) is € 1.000,00 bij een starterslening verstrekking van € 20.000,00 tot € 25.000,00.
 • Wanneer er een woning wordt verkocht die nog niet eerder voor permanente bewoning bestemd was en nu hiervoor wel in de verkoop is gekomen bedragen de bijdragen afwijkend en zijn terug te vinden op de site van SVN.
 • Voor de verwerking van een goedgekeurde aanvraag brengt SVN je € 750,00 in rekening. Naast deze kosten betaal je 1% aan borgtocht kosten ter hoogte van de starterslening.
 • De starterslening wordt alleen verstrekt met een hypotheek die NHG heeft.

De gemeente Nijkerk

De gemeente behoudt zichzelf het recht voor om de aanvraag af te wijzen wanneer het budget hiervoor op is. Kenmerkend voor de aanvraag van een starterslening is dat je de eerste aankomende drie jaar geen maandlasten hiervoor hebt. Net als bij de eerste hypotheek dient ook de starterslening in een periode van 30 jaar te zijn terug betaald.

Voor al jouw overige vragen en informatie kun je natuurlijk terecht bij Regeling Financiele Dienstverlening

 

Starterslening Nijkerk

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wilt u vrijblijvend en zonder enkele verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van RegelingFD?

Klik dan op de download button.

U kunt hier zonder kosten onze Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer downloaden.

Download

  Contact met RegelingFD

  Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.