Financiële Dienstverlening

Zorg en Welzijn Hypotheek

De Zorg en Welzijn Hypotheek biedt speciale voordelen aan hun eigen PGGM werknemers. De Zorg en Welzijn Hypotheek vraagt u aan via Johan Regeling, hypotheek specialist uit Amersfoort. Wilt u ook weten welke hypotheek mogelijkheden u heeft laat uw gegevens achter en wij behandelen uw aanvraag in vertrouwen en volgens de AVG regelgeving.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen?

Bereken dan nu gratis je hypotheek mogelijkheden en ontvang direct antwoord
Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.
Indien niet voorhanden laat de vraag op ja staan en ga verder. Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.

Zorg en Welzijn Hypotheek

Zorg en Welzijn Hypotheek

Zorg en Welzijn Hypotheek en de 5 voordelen voor u op een rijtje:

Uw hypotheek aflossen en een lagere hypotheekschuld.

Een Zorg en Welzijn Hypotheek lost u annuitair en of Lineair af, hierdoor wordt uw hypotheek steeds lager. Een combinatie van deze twee aflos vormen mag natuurlijk ook. De woning wordt in de loop der jaren vaak meer waard. Kortom het risico voor de hypotheekverstrekker dat de hypotheek niet meer betaald kan worden wordt steeds lager. Hierdoor geniet u van een geheel automatische rentekorting op uw openstaande hypotheek. Hierdoor komt de schuldverhouding in verhouding tot uw hypotheek in een lagere risicoklasse te vallen. Wel zo gemakkelijk dat dit automatisch voor u wordt gedaan en bijgehouden. U zorgt goed voor de mensen die zorg nodig hebben dan zorgt een hypotheek van zorg en welzijn goed voor u.

Flexibel Arbeidscontract

Heeft u zoals vele andere met u een Flexibel arbeidscontract dan zijn er bij Zorg en Welzijn van Attens hypotheken gewoon mogelijkheden om ook met het flexibele inkomen een hypotheek aan te vragen.

100% mee tellen van uw onregelmatigheidstoeslag

Veel geldverstrekkers nemen niet altijd uw (volledige) onregelmatigheidstoeslag mee in de maximale hypotheek berekening, een Zorg en Welzijn Hypotheek telt dit onregelmatige inkomen wel volledig mee als u hiervoor kiest. Dit zorgt ervoor dat u hierdoor meer hypotheek kunt aanvragen. Dit kan er net voor zorgen dat u in een prijscategorie kunt zoeken die beter aansluit bij uw woon en leef wensen. Wel zo gemakkelijk toch!

Bij een Zorg en Welzijn Hypotheek mogen uw ouders mee tekenen.

Wanneer u in de zorgsector werkt en van plan bent om een huis te gaan kopen en het (gezamenlijke) inkomen is nog net niet genoeg zijn er toch mogelijkheden. Een van deze mogelijkheden is dat uw ouders mogen mee tekenen. Zij worden wel is waar geen eigenaar maar kunnen jou daartegen toch heel goed op weg helpen. Deze mogelijkheid is ideaal voor starters die op zoek zijn naar een koopwoning. Bespreek wel met uw ouders dat zij volledig aansprakelijk gesteld kunnen worden in het geval dat er betalingsproblemen ontstaan. Wanneer je voor deze regeling kiest kun je voor elke € 10.000,00 aan hypotheek je ouders garant laten staan voor 30%. In dit voorbeeld komt dat neer op € 3.000,00.

Koop je een huis voor € 250.000,00 dan kun je ervoor gaan kiezen dat jouw ouders mee tekenen voor een bedrag van € 75.000,00. Belangrijk is dan wel om rekening met de volgende zaken rekening te houden met de volgende punten:

  • u bent die werknemer die kan aantonen dat u door uw carrière mogelijkheden de hypotheek na 5 jaar volledig zelf kunt betalen.
  • er volgt ook een inkomens toetst voor uw ouders.

De NHG regeling is niet van toepassing wanneer er voor deze constructie gekozen wordt.

Zorg en Welzijn Hypotheek

Een huis kopen zonder eigen geld in combinatie met een Zorg en Welzijn Hypotheek vanouds PGGM kan in bepaalde regio’s van Nederland nog steeds. Vraag naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wilt u vrijblijvend en zonder enkele verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van RegelingFD?

Klik dan op de download button.

U kunt hier zonder kosten onze Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer downloaden.

Download

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.