RegelingFD

Schadeverzekeringen

Schadeverzekeringen ook jij kunt voor een verzekering kiezen die jouw bezittingen financieel beschermt tegen ongewenste schade.

Premie betaling

Door het betalen van een periodieke premie, verzeker je je ervan dat de geleden schade wordt vergoed. Uiteraard dient de geleden schade dan wel binnen de polisvoorwaarden en dekking te vallen.

Onzeker voorval

Het risico op schade moet wel onzeker zijn. Het kan niet om een schade gaan die zeker zal gebeuren. Bij het afsluiten van een verzekering wordt een bepaalde premie betaald. Deze premie wordt periodiek meestal maandelijks betaald. Andere termijnen bijv. één keer per jaar kan ook. Zolang de premie wordt betaald, ben je verzekerd en is er dekking. In het geval van schade, wordt per geval bekeken wat deze schade is en hoeveel er door de verzekeringsmaatschappij wordt uitgekeerd. Dit bedrag kan nooit meer zijn dan de geleden schade.

Goederen

Schadeverzekeringen of het nu om een auto, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, opstal, glas, reis verzekering gaat ze hebben allemaal hetzelfde doel bij schade je schadeloos te stellen.

Voorbeelden bij een gedekte schade:

Brandschade

Wanneer je een eigen huis hebt en hier rust een hypotheek op dan is een opstal verzekering verplicht. Een opstal verzekering dekt de schade tegen totaal verlies bij bijvoorbeeld brand waarbij  de woning volledig is afgebrand. Hiermee voorkom je dat je meest kostbare bezit kwijt raakt en je alsnog de lasten van een hypotheek dient te moeten blijven betalen en geen huis meer hebt om in te wonen.

Waterschade:

Stel je hebt op zolder je wasmachine geïnstalleerd en tijdens een weekendje weg knapt de waterslang. Op dat moment stroomt het water door het hele huis naar beneden langs de muren naar beneden en op de begane vloer komt alles blank te staan. Dit brengt een enorme schade met zich mee. Aan de opstal maar ook aan de inboedel. Denk aan de laminaat vloer de bankstellen en alle overige losse goedere zoals vloer bedekking koelkasten etc die waterschade hebben opgelopen.  Ook dit is een hele grote schadepost die gedekt word door de opstal en door de inboedel verzekering.

Voorop gesteld dat deze schade onzeker en verzekerd is en valt onder de dekking binnen jou verzekeringspolis.

Met dit laatste kunnen we je vertellen dat er nogal wat voorwaarden in deze verzekeringen wijzigen gedurende de periode dat je deze verzekeringen hebt afgesloten in het verleden en de huidige periode dat je nu op dit moment verzekerd bent.

Dekking

Schadeverzekeringen en de bijbehorende dekking. Wat bij de verzekeringsmaatschappij A binnen de dekking valt kan juist bij verzekeringsmaatschappij B buiten de dekking vallen. Het is dus voor jou van groot belang om te bepalen welke risico je loopt of je dat risico zelf kunt en wilt betalen bij een schade.

Om er voor te waken dat je voor een onplezierige verrassing komt te staan bij schade. Is het goed om hier bij stil te staan en dit te controleren of de dekking nog steeds aansluit bij jou wensen en bezittingen. Vraag Johan van RegelingFD uit Amersfoort om een gratis second opinie advies op maat wij staan je hier graag in bij !

Wil je hier meer over weten neem dan contact op met

 

Schadeverzekeringen

Of je nu in Amersfoort woont of er buiten ik kom bij je thuis.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wilt u vrijblijvend en zonder enkele verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van RegelingFD?

Klik dan op de download button.

U kunt hier zonder kosten onze Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer downloaden.

Download

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.