Schadeverzekeringen

Schadeverzekeringen ook jij kunt voor een verzekering kiezen die jouw bezittingen financieel beschermt tegen ongewenste schade. Door het betalen van een periodieke premie, verzeker je je ervan dat de geleden schade wordt vergoed. Uiteraard dient de geleden schade dan wel binnen de polisvoorwaarden en dekking te vallen. Het risico op schade moet wel onzeker zijn. Het kan niet om een schade gaan die zeker zal gebeuren. Bij het afsluiten van een verzekering wordt een bepaalde premie betaald. Deze premie wordt periodiek meestal maandelijks betaald. Andere termijnen bijv. één keer per jaar kan ook. Zolang de premie wordt betaald, ben je verzekerd en is er dekking. In het geval van schade, wordt per geval bekeken wat deze schade is en hoeveel er door de verzekeringsmaatschappij wordt uitgekeerd. Dit bedrag kan nooit meer zijn dan de geleden schade.

Goederen

Schadeverzekeringen of het nu om een auto, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, opstal, glas, reis verzekering gaat ze hebben allemaal hetzelfde doel bij schade je schadeloos te stellen. Voorop gesteld dat deze schade is verzekerd en valt onder de dekking binnen jou verzekeringspolis.

Met dit laatste kunnen we je vertellen dat er nogal wat voorwaarden in deze verzekeringen wijzigen gedurende de periode dat je deze verzekeringen hebt afgesloten in het verleden en de huidige periode dat je nu op dit moment verzekerd bent.

Dekking

Wat bij de verzekeringsmaatschappij A binnen de dekking valt kan juist bij verzekeringsmaatschappij B buiten de dekking vallen. Het is dus voor jou van groot belang om te bepalen welke risico je loopt of je dat risico zelf kunt en wilt betalen bij een schade.

Om er voor te waken dat je voor een onplezierige verrassing komt te staan bij schade is het goed om hier bij stil te staan en dit te controleren of de dekking nog steeds aansluit bij jou wensen en bezittingen. Vraag Johan van RegelingFD uit Amersfoort om een gratis second opinie advies op maat wij staan je hier graag in bij !

Wil je hier meer over weten neem dan contact op met

Schadeverzekeringen

Of je nu in Amersfoort woont of er buiten ik kom bij je thuis.