RegelingFD

Hypotheken

Als je een hypotheek nodig hebt, kun je naar een bank gaan of naar een onafhankelijke adviseur, zoals RegelingFD is. Beste bezoeker van mijn site welkom bij RegelingFD in Amersfoort. Bij RegelingFD krijg je een hypotheekadvies die geheel onafhankelijk is. Waar veel mensen geen rekening mee houden is dat een bank geen onafhankelijk advies geeft ze spreken alleen voor hun eigen financiële instelling.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen?

Bereken dan nu gratis je hypotheek mogelijkheden en ontvang direct antwoord
Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.
Indien niet voorhanden laat de vraag op ja staan en ga verder. Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.

In tegenstelling tot een bank krijg je ook voor de bemiddeling van een hypotheek bij RegelingFD een objectieve vergelijking uit een groot assortiment van geldverstrekkers. RegelingFD houd kantoor in Amersfoort maar is werkzaam in geheel midden Nederland. Als bezoeker van RegelingFD help ik je graag verder met het zoeken van de juiste hypotheek, met de daarbij behorende maandlasten. Wanneer je klikt op de link  Hypotheek advies kom je terecht op mijn contactformulier.

Vul dit contactformulier in en je krijgt van mij te horen hoeveel je maximaal verantwoord aan hypotheek kan krijgen. Ook krijg je hierbij de bijbehorende maandlasten te zien. Op deze wijze krijg je een goed beeld van jouw mogelijkheden. Of je nou in loondienst bent of als zelfstandige als zzp bij RegelingFD ben je aan het juiste adres als het gaat over hypotheken en alles wat daar omheen bij komt kijken. RegelingFD komt graag bij jou thuis voor een oriënterend gesprek. Dit gesprek verplicht jou tot niets en is heel voor rekening van mij.

Oriënterend gesprek met

 

Hypotheken

In dit oriënterend gesprek kun jij onder andere aangeven wat jou wensen zijn denk hierbij aan:

 • welke hypotheekvorm past het beste bij mij
 • de lengte van de rentevast periode
 • een hypotheek met NHG of zonder NHG
 • overlijden en dit risico verzekeren

Uiteraard zijn  er nog veel meer zaken te bespreken dan alleen het genoemde hierboven. RegelingFD nodigt je dan ook uit om contact op te nemen voor dit gratis oriënterend gesprek.

Maak je via mijn website een berekening dan is deze berekening een indicatie. Deze indicatie geeft je een eerste indruk van de mogelijkheden. Deze indicatieve berekening houd alleen rekening met de basis mogelijkheden zoals de hoogte van jou bruto inkomen. Uiteraard zijn er veel meer zaken die van belang zijn en invloed hebben op de hoogte van jou maximale hypotheek denk hierbij aan:

 • heb ik een studieschuld
 • heb ik een krediet
 • andere financiële verplichtingen zoals bijvoorbeeld partner alimentatie
 • kopen met energiebesparende voorzieningen
 • nieuwbouw

Zoals bij oriënterend gesprek en bij bereken mijn maximale hypotheek staat vermeld zijn dit enkele voorbeelden en kan lang niet alles vermeld worden op mijn site. Advies over hypotheken is dan ook maatwerk en persoonlijk welke door Johan Regeling van RegelingFD een gecertificeerd hypotheekspecialist aan u wordt gegeven. Johan Regeling komt dan ook graag met jou in contact Bel nu voor een afspraak. Recht van Hypotheek Wat betekend dat nu eigenlijk?

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als jouw persoonlijke adviseur krijg je van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening ben je ons niets verplicht, is alles nog geheel vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. ben je verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wil jij vrijblijvend en zonder enkele verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van RegelingFD?

Klik dan op de download button.

Je kunt hier zonder kosten onze Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer downloaden.

Download

  Contact met RegelingFD

  Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.