Hypotheken

Hypotheken  Als je een hypotheek nodig hebt, kun je naar een bank gaan of naar een onafhankelijke adviseur, zoals RegelingFD is. Beste bezoeker van mijn site welkom bij RegelingFD in Amersfoort. Bij RegelingFD krijg je een hypotheekadvies die geheel onafhankelijk is. Waar veel mensen geen rekening mee houden is dat een bank geen onafhankelijk advies geeft ze spreken alleen voor hun eigen financiële instelling.

In tegenstelling tot een bank krijg je ook voor de bemiddeling van een hypotheek bij RegelingFD een objectieve vergelijking uit een groot assortiment van geldverstrekkers. RegelingFD houd kantoor in Amersfoort maar is werkzaam in geheel midden Nederland. Als bezoeker van RegelingFD help ik je graag verder met het zoeken van de juiste hypotheek, met de daarbij behorende maandlasten. Wanneer je klikt op de link  Hypotheek advies kom je terecht op mijn contactformulier.

Vul dit contactformulier in en je krijgt van mij te horen hoeveel je maximaal verantwoord aan hypotheek kan krijgen. Ook krijg je hierbij de bijbehorende maandlasten te zien. Op deze wijze krijg je een goed beeld van jouw mogelijkheden. Of je nou in loondienst bent of als zelfstandige als zzp bij RegelingFD ben je aan het juiste adres als het gaat over hypotheken en alles wat daar omheen bij komt kijken. RegelingFD komt graag bij jou thuis voor een oriënterend gesprek. Dit gesprek verplicht jou tot niets en is heel voor rekening van mij.

Oriënterend gesprek met

hypotheken

In dit oriënterend gesprek kun jij onder andere aangeven wat jou wensen zijn denk hierbij aan:

  • welke hypotheekvorm past het beste bij mij
  • de lengte van de rentevast periode
  • een hypotheek met NHG of zonder NHG
  • overlijden en dit risico verzekeren

Uiteraard zijn  er nog veel meer zaken te bespreken dan alleen het genoemde hierboven. RegelingFD nodigt je dan ook uit om contact op te nemen voor dit gratis oriënterend gesprek.

Bereken mijn maximale hypotheek
Indien niet van toepassing vul dan een 0 in.

Maak je via mijn website een berekening dan is deze berekening een indicatie. Deze indicatie geeft je een eerste indruk van de mogelijkheden. Deze indicatieve berekening houd alleen rekening met de basis mogelijkheden zoals de hoogte van jou bruto inkomen. Uiteraard zijn er veel meer zaken die van belang zijn en invloed hebben op de hoogte van jou maximale hypotheek denk hierbij aan:

  • heb ik een studieschuld
  • heb ik een krediet
  • andere financiële verplichtingen zoals bijvoorbeeld partner alimentatie
  • kopen met energiebesparende voorzieningen
  • nieuwbouw

Zoals bij oriënterend gesprek en bij bereken mijn maximale hypotheek staat vermeld zijn dit enkele voorbeelden en kan lang niet alles vermeld worden op mijn site. Advies over hypotheken is dan ook maatwerk en persoonlijk welke door Johan Regeling van RegelingFD een gecertificeerd hypotheekspecialist aan u wordt gegeven. Johan Regeling komt dan ook graag met jou in contact Bel nu voor een afspraak. Recht van Hypotheek Wat betekend dat nu eigenlijk?