Financiële Dienstverlening

Bank producten zijn er in vele varianten!

Bank producten de meeste mensen onder ons zijn wel bekend met de mogelijkheden van een betaalrekening of gewone spaarrekening. Naast de traditionele bank producten waarmee je vermogen kunt opbouwen zijn er ook mogelijkheden om een nog hogere rente te halen. Dit kun je realiseren met een deposito.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen?

Bereken dan nu gratis je hypotheek mogelijkheden en ontvang direct antwoord
Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.
Indien niet voorhanden laat de vraag op ja staan en ga verder. Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.

Een deposito wat is dat?

Dat is vermogen opbouw welke goed geschikt is voor geld dat u de aankomende periode denk aan minimaal 10 jaar of langer niet nodig heeft. Een deposito is een storting ineens dit in tegenstelling tot een spaarrekening waarbij je maandelijks geld in kan overmaken en of opnemen. Met een deposito heb je de mogelijkheid voor om voor een langere tijd je vermogen vast te zetten. Dat kan fiscaal in box 1 als in box 3. Op deze manier behaal je een hogere rente dan wanneer je gaat sparen op een gewone bank en of spaarrekening.

Korte termijn

Een deposito is niet geschikt voor de korte termijn zoals een normale bank of internetspaarrekening dat is! Op deze deposito wordt vaak het opgebouwde vermogen van een beleggingsverzekering gestort. Veel klanten stoppen met hun dure beleggingsverzekering en gaan over naar bank producten. Deze beleggingsverzekering heeft vaak tegenvallende resultaten met zeer hoge kosten. Steeds vaker besluiten klanten met een beleggingsverzekeringen dan ook te kiezen om dit opgebouwde vermogen te gebruiken voor een eerste storting in een deposito om zo van de kosten en het beleggingsrisico af te komen. Voor veel klanten is beleggen ook niet meer van deze tijd en kiezen ze zo voor alternatieve vermogensopbouw.

Een storting in een deposito kan vast gezet worden voor een termijn vanaf 1 jaar of langer. Vaak kiest men voor een periode van 10 jaar of langer.

 

Vaste Rente

Een deposito kent een vaste rentevergoeding op de inleg, je weet dan ook precies tot op de cent af hoeveel vermogen je krijgt op de einddatum van de deposito.

Om te bepalen of deze wijze van vermogensopbouw via de bank bij jou situatie past is speciale kennis noodzakelijk. Fiscale regelgeving maakt dit noodzakelijk!

 

Bankproducten

Johan Regeling van RegelingFD heeft zijn kantoor in AMERSFOORT in het midden van het land. Johan Regeling staat dan ook voor jou klaar met zijn ruime ervaring en allround gecertificeerde kennis. Ook kan het zijn dat je meer wilt weten over hypotheken? klik dan hier.

Wil je meer informatie over bank producten neem dan contact op met mij. Een eerste oriënterend gesprek is altijd vrijblijvend en voor rekening van RegelingFD.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als jouw Persoonlijke Adviseur krijg je van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening ben je ons nog niets verplicht, is alles geheel vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. ben je verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wil je vrijblijvend en zonder enkele verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van RegelingFD?

Klik dan op de download button.

Je kunt hier zonder kosten onze Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer downloaden.

Download

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.