RegelingFD

Site informatie

Site informatie gaat over Johan Regeling eigenaar van RegelingFD. Door de jaren heen heeft Johan een professioneel netwerk en klantenbestand opgebouwd in Midden Nederland. Over RegelingFD valt veel te vertellen, ook Johan heeft net als iedereen wensen en doelen gesteld in het leven. Om zijn werk “Financieel Advies” leuk te houden heeft hij zichzelf het volgende gesteld:

 Wensen en doelen:

Financiële onderwerpen samen met de klant visueel te maken waardoor de adviesgesprekken prettiger en soepel verlopen. De vaak moeilijke te begrijpen berekeningen en fiscale teksten helder weer te geven. Alles in Jip en Janneke taal uitleggen waardoor de onderwerpen er ook leuker op worden en begrepen worden. Een Adviseur te zijn met een luisterend oor en jouw belangen voorop stelt en deze niet uit het oog verliest. Jou advies geeft met vertrouwd gevoel, een goede band creëert en tijd vrij maakt voor persoonlijke aandacht voor nu en in de toekomst. Het opbouwen van een vertrouwensrelatie als vanzelfsprekend vind, Financieel advies in huis heeft van A t/m  Z, van schadeverzekering tot hypotheek.

Over Johan Regeling als Financieel Adviseur

Johan: “Ik ben sinds 2004 Financieel Adviseur en sinds oktober 2012 eigenaar van RegelingFD. Mijn specialisatie is maatwerk hypotheekadvies maar geef ook algemeen financieel- en verzekeringsadvies aan particulieren en bedrijven. Ik heb de naam “RegelingFD” gekozen omdat mijn naam heel toepasselijk is in de Financiële Dienstverlening waarin je als consument c.q. zelfstandig ondernemer wilt dat het goed geregeld wordt. Als Financieel Adviseur Johan Regeling regel ik dan ook graag en met toewijding jouw financiële zaken.

Het grote verschil met mijn concurrenten is:

 • Echt persoonlijke aandacht voor jou.
 • Maximale bereikbaarheid 6 dagen in de week, ook in de avonduren.
 • De reactie snelheid (bel en je krijgt direct persoonlijk contact, dus geen toets 1,2 of 3 mevrouw X of Y )
 • Oprechte interesse in jou wensen.
 • Je krijgt ruim voldoende tijd voor-tijdens- en ook na onze gesprekken om eventuele beslissingen te nemen.
 • Door samenwerking met een serviceprovider bied RegelingFD je meer service en mogelijkheden dan banken en verzekeraars dat kunnen alleen dan onafhankelijk en objectief.
 • Je krijgt financieel advies met begrijpelijke uitleg.

RegelingFD is niet alleen een Financiële Dienstverlener maar is een netwerk van professionals. RegelingFD biedt branche-gerelateerde diensten door samenwerking met lokale notarissen, makelaars  en taxateurs. Jij en ik stellen samen een financieel rapport op dit doen we op een prettige, heldere en transparante manier. Het financieel rapport opstellen doen we door samen te gaan inventariseren wat je wensen en doelen zijn. Deze wensen en doelen leggen we vast in een inventarisatie en klantprofiel. Het begint dus met een goede voorbereiding. Wat er allemaal voorbereid moet worden is afhankelijk van je eventuele wensen. Dit wordt dan ook via de afspraakbevestiging per mail aan je kenbaar gemaakt. Nadat dit is gebeurt kunnen we beginnen aan het financiële advies rapport.

Financieel Adviesrapport

Nadat je inhoudelijk akkoord bent met het persoonlijk op maat gemaakte advies rapport, kunnen we via een samen gekozen geldverstrekker terecht bij een bank en of verzekeraar. De geldverstrekker verstrekt jouw de hypotheek. Ook ontvang je van mij scherpe aanbiedingen voor je verzekering(en). Het maakt RegelingFD zolang de geldverstrekker maar wel overeenkomt met jou wensen en doelstellingen echt niet uit welke bank of verzekeraar jouw voorkeur heeft. Jij kiest zelf en je krijgt de persoonlijke hulp om een goede en passende keuze te maken. Hiermee is de onafhankelijkheid en objectiviteit voor je gewaarborgd! Site informatie

Bel met RegelingFD

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wilt u vrijblijvend en zonder enkele verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van RegelingFD?

Klik dan op de download button.

U kunt hier zonder kosten onze Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer downloaden.

Download

  Contact met RegelingFD

  Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.