Starterslening

Starterslening Almere

Starterslening Almere wordt alleen maar door SVN verstrekt aan mensen die hun eigen huis willen bouwen in de gemeente Almere. Uiteraard zijn aan deze verstrekking allerlei voorwaarden aan verbonden. Een van die voorwaarden is dat jou project vanaf de start binnen 1 1/2 jaar klaar dient te zijn.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen?

Bereken dan nu gratis je hypotheek mogelijkheden en ontvang direct antwoord
Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.
Indien niet voorhanden laat de vraag op ja staan en ga verder. Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.

Zelfbouw project

Het mooie van dit project Starterslening Almere is dat je hierbij veel eigen inspraak hebt over hoe je deze woning wilt gaan bouwen. Het project begint aan het einde van 2017. Wil je hier meer over weten kijk dan ook even op agenda zelfbouw  hier vind je uitgebreidere informatie over het project IBBA. Maak dan nu ook nu alvast een hypotheek berekening zodat jij straks goed bent voorbereid en dan precies weet hoeveel je aan hypotheek kunt krijgen.

Declaratieformulieren

Toekomstige bewoners die een starterslening toegewezen hebben gekregen van SVN ontvangen van een medewerker van SVN een declaratieformulier. Het gehele project wordt betaald door de door jou gekozen/geadviseerde geldverstrekker en de ontvangen starterslening van SVN. Met dit declaratieformulier geef jij dan ook de opdracht tot betaling aan de bouwbegeleider. Deze bouwbegeleider declareert dan eerst alle kosten bij de gekozen/geadviseerde geldverstrekker en blijft dit doen totdat deze pot leeg is. Hierna meld hij zich pas bij SVN voor de vervolg kosten. Voordat dit project van start gaat moet voor alle partijen duidelijk zijn dat de gekozen/geadviseerde geldverstrekker en SVN de kosten van het project in zijn geheel volledig dekken. Wanneer dit namelijk niet het geval is zal je het ontstane tekort tekort uit eigen middelen moeten betalen.

Eigen middelen in combinatie met een starterslening Almere

Deze eigen middelen kunnen bestaan uit verschillende mogelijkheden:

  • spaargeld
  • ontvangen giften, deze giften moeten dan wel aantoonbare giften zijn. Deze gift moet schriftelijk en via de bank worden overgemaakt naar de ontvanger. Deze gift wordt zonder voorwaarden gegeven, het mag dan ook geen onderhandse lening zijn. Iedereen mag jou een schenking geven voor de aankoop van een huis. Ook vrienden en of kennissen in jou omgeving mogen in 2017 een bedrag van maximaal € 2.129,00 belastingvrij schenken. In 2017 is het ook nog mogelijk om gebruik te maken van de eenmalige verhoogde vrijstelling. Voor 2017 is dit vrijstellingsbedrag maximaal € 100.000. Hier zijn wel allerlei voorwaarden aan verbonden. Welke dit zijn is terug te vinden op: voorwaarden fiscaal schenken.

Schadeverzekeringen

Ook kun je bij starterslening Almere terecht voor overige diensten zoals voor je schadeverzekeringen. Een van deze schadeverzekeringen is een verplichte opstalverzekering die je voordat je bij de notaris bent geweest moet hebben geregeld. Dit is een vereiste die de geldverstrekker jou verplicht af te sluiten. Een geldverstrekker verplicht je dit omdat het risico op brand en zo totaal verlies van het onderpand aanwezig is. Om dit risico te groot is om financieel zelf te dragen verplicht een geldverstrekker je dit om af te sluiten voor dat de woning op jouw naam komt. Op deze manier heeft de geldverstrekker de zekerheid dat de brandschade wordt betaald.

Tussenpersoon

Waar en bij wie je deze verzekering afsluit mag je geheel zelf bepalen. Ook is het verstandig om alle verzekeringen bij één deskundige onder te brengen. Dit omdat hij op de hoogte is van jou situatie. Hiermee voorkom je dat je teveel betaald en niet de juiste verzekeringen hebt gekozen. Vaak is het de tussenpersoon waarbij je de hypotheek hebt geregeld ook diegene waarbij jij de schadeverzekeringen onderbrengt. Voor de koper is het dan ook verstandig om dit soort zaken van te voren te bespreken met je financieel adviseur. Ik vermeld dit specifiek omdat niet elke adviseur overal in kan en mag adviseren. Hiervoor heeft hij wel de benodigde diploma’s voor nodig. Johan Regeling van RegelingFD heeft deze diploma’s dan ook allemaal en mag op 7 vakgebieden adviseren en bemiddelen.

Kennis en Kwaliteit

De wet heeft bepaald dat je voor elk vakgebied een diploma dient te hebben om te kunnen adviseren en bemiddelen. Deze diploma’s waarborgen de kwaliteit en kennis van de branche. Vraag ook gerust aan jouw financieel adviseur welke diploma’s hij heeft. Alleen zo kom jij te weten of deze financieel adviseur de juiste is voor jou. Ook kun je controleren bij de AFM of jouw adviseur c.q. kantoor daar staat geregistreerd. Het is voor jou belangrijk van groot belang om te weten dat je met een adviseur in zee gaat die verstand heeft van zaken.

Wij van

Starterslening Almere

Hebben alle kennis in huis en mogen adviseren op elk vakgebied.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wilt u vrijblijvend en zonder enkele verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van RegelingFD?

Klik dan op de download button.

U kunt hier zonder kosten onze Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer downloaden.

Download

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.