Hypotheekadviseur Amersfoort
Onafhankelijk & Objectief

Hypotheekadviseur Amersfoort

Bent u op zoek naar een Hypotheekadviseur Amersfoort? Dan bent u geland op de juiste pagina. Verder zoeken kan altijd nog, belangrijk is het om een adviseur te vinden die zich in uw situatie inleeft en herkent.  Maak voor uzelf een lijst met kritische vragen welke u graag wilt bespreken alvorens u in gesprek gaat met een financieel adviseur. Wilt u eerst weten hoeveel u aan hypotheek kunt aanvragen maak dan eerst een vrijblijvende berekening.

Indien niet van toepassing vul dan een 0 in.
Postcode en huisnummer

 

Sinds de verplichte aflossing zijn intrede heeft gedaan op 01-01-2013 zijn onderstaande hypotheekvormen de meest voorkomende hypotheek vormen. Ik zal hier dan ook wat uitgebreider op ingaan wellicht wordt het voor u dan duidelijker en kunt u zo makkelijker een keuze maken welke hypotheekvorm het beste bij u past.

Annuiteiten Hypotheek

In het onderstaande voorbeeld wordt een hypotheek voorbeeld weergegeven op basis van annuïtaire aflossing :

hypotheekadviseur Amersfoort

Zoals in de tabel is te lezen zijn de netto maandlasten in het begin het laagst en gaan deze gedurende de looptijd langzaam omhoog! Deze hypotheekvorm is dan uitermate geschikt voor beginners die nog gaan stijgen in hun inkomen. De stijging van de maandlasten komt doordat er gedurende de looptijd steeds meer wordt afgelost zodat er minder aan hypotheekrente wordt betaald. Doordat u minder aan hypotheekrente betaald is de fiscale teruggave ook lager dan in het begin. Uw bruto maandlast blijft gedurende de looptijd gelijk, alleen komt er een wisseling in de aflossing en fiscale teruggave. Hierdoor zullen de netto maandlasten geleidelijk gaan stijgen.

Lineaire hypotheek

In het onderstaande voorbeeld wordt een hypotheek voorbeeld weergegeven op basis van lineaire aflossing:

hypotheekadviseur Amersfoort

Zoals in de tabel is te zien zijn de netto maandlasten in het begin het hoogst en gaan deze gedurende de looptijd langzaam omlaag! Deze hypotheekvorm is dan uitermate geschikt voor mensen die toekomst gericht omlaag gaan met hun inkomen. De aflossing is gedurende de looptijd precies hetzelfde, door te kiezen voor deze aflossingswijze lost u meer af in de eerste 15 jaar jaar van de hypotheek dan wanneer u kiest voor een annuïteiten hypotheek. Hierdoor zijn de maandlasten bij aanvang hoger. Na de 15 jaar worden de maandlasten lager dan bij een annuïteiten hypotheek. Deze lineaire hypotheekvorm wordt vaak gekozen wanneer je echt voor de voordeligste hypotheekvorm wilt gaan waarbij de iets hogere maandlast geen rol speelt. Ook is deze vorm ideaal voor mensen die verwachten dat hun inkomen toekomst gericht zal afnemen denk bijvoorbeeld bij het naderen van je pensioen gerechtigde leeftijd.

Een hypotheek aanvragen:

En minstens net zo belangrijk bij wie en waar sluit u die hypotheek af? Als het gaat over hypotheken zijn er oneindig veel opties en mogelijkheden. Vindt u het moeilijk om hierin de juiste keuzes te maken?

Wilt u graag zeker van uw zaak zijn als u een hypotheek afsluit? Schakel dan een Hypotheekadviseur Amersfoort in. U bent dan zeker goed geïnformeerd, zodat u altijd de juiste keuze kan maken. Zo heeft u via RegelingFD uit Amersfoort snel en betrouwbaar de juiste hypotheek gevonden!

Kom langs bij Hypotheekadviseur Amersfoort

Een hypotheek is heel persoonlijk. Een hypotheek moet bij u passen. Iedereen heeft een andere leefsituatie, andere wensen, een ander inkomen en andere behoeften. Samengevat bij RegelingFD geven we u daarom graag een persoonlijk en op maat gemaakt advies. We kijken dan naar uw persoonlijke situatie. Hoeveel kunt u maximaal lenen? Hoeveel kost de woning die u wilt kopen? Voor welke rentevaste periode kiest u? Dit zijn allemaal factoren die van invloed zijn op het uiteindelijke bedrag dat u kunt lenen. U kunt bijvoorbeeld zelf alvast een vrijblijvende berekening maken via RegelingFD. U krijgt dan een indicatie van het bedrag dat u kunt lenen. Wilt u dit liever exact weten hoeveel u kunt lenen dan nodig ik u hiervoor uit?

Uitnodiging

We nodigen u dan ook graag uit voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. We rekenen dan precies voor u uit hoeveel u op een verantwoorde manier kunt lenen. Zo weet u dan precies hoe hoog de hypotheek is die u kunt krijgen en welke maandlast hierbij hoort. In deze berekening kijken we dus heel specifiek naar uw persoonlijke situatie. We kijken bijvoorbeeld ook of u een studieschuld heeft, en of u een nieuwbouw huis koopt of een bestaand huis. U ontvangt van ons dus deskundig advies dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Hypotheek advies Amersfoort

 

Bij RegelingFD geven we u objectief advies. We vertellen u eerlijk welke hypotheek het beste aansluit op uw wensen en behoeften, en waar u deze hypotheek het beste kunt afsluiten. U kunt daarom bij RegelingFD altijd rekenen op eerlijk, deskundig, objectief advies. Naast advies op het gebied van hypotheken kunt u bij RegelingFD ook terecht voor advies op het gebied van financiële planning en advies op het gebied van verzekeringen. We zetten onze knowhow graag in om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Een goede financiële planning scheelt u maandelijks veel geld.

hypotheekadviseur Amersfoort

Geld dat u kunt uitgeven aan andere leuke zaken. Concluderend heeft u een betrouwbare, onafhankelijke hypotheekadviseur Amersfoort nodig? Schakel dan RegelingFD in. Wij zorgen er graag voor dat u goed op de hoogte bent van alle mogelijkheden en opties, zodat u eenvoudig de juiste keuze kunt maken. Wij horen graag van u hoe wij u van dienst kunnen zijn!

Bekijk ook eens onze Homepage.

RegelingFD werkt samen met meerdere aanbieders en is aangesloten bij Advieskeuze.nl

Mijn organisatie is 100% objectief in de bemiddeling van financiële producten en verzekeringen.

RegelingFD

Complete dienstverlening verzekeren, hypotheek advies en financiële planning
starterslening Amersfoort

Johan Regeling

Financieel specialist
Eigenaar van Regeling Financiële Dienstverlening