Financiële Dienstverlening

Risicoanalyse

Risicoanalyse Is noodzakelijk in geval van de volgende scenario’s:

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen?

Bereken dan nu gratis je hypotheek mogelijkheden en ontvang direct antwoord
Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.
Indien niet voorhanden laat de vraag op ja staan en ga verder. Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.

Arbeidsongeschiktheid

Wanneer je hiermee te maken krijgt zal het inkomen in veel gevallen een stuk lager zijn. Er kunnen zich situaties voordoen tijdens deze periode van arbeidsongeschiktheid dat je niet meer aan je financiële verplichtingen kan voldoen. Het is dan ook verstandig om bij het aankopen van een huis hier verder op in te zoomen. Een goede financieel adviseur zal dit ook zeker onder de aandacht brengen bij de kopers van een woning.

Werkeloosheid

iedereen kan er maar zo mee te maken krijgen. Denk aan grote reorganisaties binnen een bedrijf. Of wanneer het bedrijf failliet gaat dan sta jij ook in een keer op straat. Als voorbeeld neem ik even het grote winkelketen V&D een gerenommeerde winkel. Een groot warenhuis waar ruim 10.000 medewerkers op 31 december 2015 in één klap allemaal op straat kwamen te staan. Al deze medewerkers hadden nooit durven dromen dat dit hun zou overkomen. Stel jezelf de vraag wanneer mij dit overkomt kan ik dan nog wel aan mijn financiële verplichtingen voldoen?

Overlijden

een veel gehoorde uitspraak is wanneer ik kom te overlijden is het huis vrij is van hypotheek! Jij weet net als ik dat er dan alsnog genoeg lasten overblijven die betaald moeten worden. De grote vraag is dan of het inkomen toereikend is hiervoor.  Achterblijvende partners in een huurwoning hebben vaak een nog veel groter financieel probleem. Deze doelgroep staat hier vaak niet bij stil. Laat staan dat zij hier iets voor hebben geregeld

Risicoanalyse:

Welke risico je wilt nemen hangt af van je wensen. Ook bepalen je financiële positie en voorzieningen geregeld via de werkgever hoe groot het risico is. Weet je met hoeveel inkomen jou partner & kind(eren) achterblijven bij jouw overlijden. Kortom welke lasten komen te vervallen en welke lasten blijven er nog over.

Financiële Dienstverlener:

RegelingFD uit Amersfoort helpt je met het koopcontract en voorziet jou van professioneel en deskundig advies! Ook mensen buiten Amersfoort zijn uiteraard ook welkom.

 

Risicoanalyse

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als jouw Persoonlijke Adviseur krijg je van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening ben je ons nog niets verplicht, is alles geheel vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. ben je verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wil jij vrijblijvend en zonder enkele verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van RegelingFD?

Klik dan op de download button.

Je kunt hier zonder kosten onze Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer downloaden.

Download

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.