Hypotheekgesprek

Wanneer je meer informatie wil over hypotheken en mogelijkheden dan vraag je een hypotheekgesprek aan. Dit eerste oriënterend gesprek kun je bij een bank aanvragen of je kunt naar een tussenpersoon gaan. RegelingFD is een onafhankelijke tussenpersoon. RegelingFD werkt met meer dan 25 verschillende aanbieders en nodigt jou dan ook uit voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

Neem met mij contact op voor een gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek.
Indien niet van toepassing vul dan een 0 in.
reCAPTCHA is required.

 

Het grootse verschil met RegelingFD en een bank is het aanbod. Wanneer je kunt kiezen uit een veel ruimer aanbod ben je vaak veel voordeliger uit in de maandlasten. Uiteindelijk krijg je dan een hypotheek die beter aansluit bij jou wensen en mogelijkheden. In advieskosten kan een bank voordeliger zijn omdat zij dit in de rente weer kunnen terug verdienen. Deze is namelijk vaak 1 a 2 tiende % duurde. Deze 0,2% over een hypotheek van bijvoorbeeld € 200.000,00 is  € 400,00 euro per jaar. Gemiddeld gezien nemen de meeste een rentevastperiode van 10 jaar of langer dan is dat 10 jaar lang maal een verschil van € 400,00 euro per jaar = € 4.000,00 euro wat jij als klant dan meer betaald.

Wat is goed om vast zelf te gaan doen:

Het is goed om te beginnen met een goede voorbereiding. Geef voor jezelf aan wat jou maximale maandlasten mogen zijn. Denk hierbij aan wat je nu alvast aan maandelijkse terugkomende lasten hebt. Denk bijvoorbeeld aan de reiskosten naar je werk, maandelijkse terug komende kosten voor de sportclub. Abonnementen zoals bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Lees ook deze blog over je mobiele abonnement.

Aflossing van je hypotheek

Ook hier zijn de mogelijkheden verschillend. Begin ik met lage hypotheeklasten dan kies ik voor een Annuïteiten hypotheek. Gedurende de looptijd gaan de lasten dan iets stijgen. Of kies ik voor Lineaire aflossing dan zijn de aanvangslasten iets hoger in het begin en nemen de lasten later iets af. Het is goed om je hier al op voor te bereiden. Deze vorm is ideaal voor starters die een kinderwens hebben en zij naarmate de kinderen ouder worden voor hogere kosten te komen staan. Wanneer je lasten voor de hypotheek dan lager zijn is dit heel prettig.

Oriënterend Hypotheekgesprek

In dit oriënterend hypotheekgesprek komen dit soort vragen allemaal aan bod en nog veel meer.

Hypotheekgesprek

helpt jou dan ook graag verder in het vrijblijvende oriëntatie hypotheekgesprek met het maken van de juiste keuzes. Neem dan ook vrijblijvend contact op en hoor en of ontvang verder de juiste informatie om verder te gaan. Ook de AFM kan je veel vertellen over het hypotheekgesprek.