RegelingFD

Biedcertificaat

Met een Biedcertificaat van RegelingFD maak je net even meer kans op jouw gevonden woning! Ontdek eerst hier jouw mogelijkheden of

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen?

Bereken dan nu gratis je hypotheek mogelijkheden en ontvang direct antwoord
Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.
Indien niet voorhanden laat de vraag op ja staan en ga verder. Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.

Biedcertificaat

Met een biedcertificaat de concurrentie achter je laten. In de huidige woningmarkt is het zoeken naar een speld in een hooiberg. Er zijn zoveel woningzoekende(n) terwijl het aanbod achterblijft. Heb je dan eenmaal je droomwoning gevonden dan is het te hopen dat je niet veel concurrentie hebt.

Concurrentie

Wanneer er veel animo voor een woning is dan worden er ook veel (onzin) biedingen gedaan. Door deze zogenaamde onzin biedingen worden makelaars en verkopers terecht steeds kritischer met het afwegen van wat een serieus en goed uitgebracht bod is. Door een biedingsformulier c.q. Biedcertificaat op te vragen en toe te voegen aan jou uitgebracht bod maak je meer kans op jou gevonden woning en springt jouw aanvraag erboven uit tussen alle andere biedingen.

Voorbeeld Biedcertificaat

Is een Biedcertificaat opvragen gratis?

Ja hier zijn geen kosten mee gemoeid. Wel vragen wij het één en ander aan je voordat we het Biedcertificaat naar jou versturen. Zonder de volgende aan te leveren documenten:

  1. Ingevulde en ondertekende werkgeversverklaring
  2. Volledig inzichtelijk BKR Print screen status overzicht, of het krediet nog lopend en/of beëindigd is maakt niet uit je dient hier sowieso een print screen afbeelding hiervan aan te leveren!

kunnen wij niet verder met de aanvraag.

 

Bkr overzicht

 

Je kunt jou BKR status online inzien door naar https://bkr.nl te gaan. Je kunt hier met jouw IDIN gegevens inloggen en zo jou status online inzien. Wanneer je bent ingelogd maak dan een print screen overzicht zoals in het voorbeeld is weergegeven en blok niets af maar laat alles duidelijk zichtbaar staan in de afbeelding.

Doe dit niet op jouw mobiel je krijgt dan namelijk geen goede bruikbare overzichten en dan kun je nog niet verder. Gebruik hiervoor echt de thuis pc!

Een werkgeversverklaring kun je hier downloaden en aan jou werkgever overhandigen. Deze kan dan de werkgeversverklaring invullen en ondertekenen.

Indien je deze gevraagde gegevens niet kunt aanleveren kunnen we jouw aanvraag niet in behandeling nemen. Het is zonder deze documenten namelijk onmogelijk voor ons om een correcte financiële beoordeling te kunnen maken en/of in te schatten of een bod realistisch is of een onzin bieding.

Alleen serieuze volledige aanvragen met complete aangeleverde stukken worden in behandeling genomen. Alleen zo kunnen we een biedingsformulier c.q. Biedcertificaat verstrekken.

Makelaars en een bieding gunnen!

Makelaars nemen dit heel serieus en zijn geneigd jouw veel eerder de woning te gunnen dan zonder deze biedingsformulier c.q Biedcertificaat! Wil je meer informatie maak dan gebruik van een gratis hypotheekgesprek!

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als jouw Persoonlijke Adviseur krijg je van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening ben jij ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. ben je verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wil jij vrijblijvend en zonder enkele verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van RegelingFD?

Klik dan op de download button.

Je kunt hier zonder kosten onze Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer downloaden.

Download

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.