RegelingFD

Uitvaart

Uitvaart de meeste mensen zijn wel eens naar een begrafenis of crematie geweest. Ooit op een dag krijgen wij er zelf ook mee te maken! Waarschijnlijk heb je al een idee over hoe jij het zal willen, misschien heb je er zelfs al iets voor geregeld. Of het nu een begrafenis of crematie gaat worden, sober, standaard en of uitgebreid. Het belangrijkste is dat de kosten van de uitvaart door de overledene zelf betaald worden. Het kan niet jouw bedoeling zijn dat hier de nabestaande(n) voor moeten betalen.
Uitvaart

Uitvaart

Een uitvaart kan op verschillende manieren worden verzekerd. Er kan gekozen worden voor een verzekerd kapitaal wat bij overlijden wordt uitgekeerd. De hoogte van het bedrag wordt van te voren door de aanvrager(s) vastgesteld. De te betalen premie voor deze verzekering kan door middel van een maand premie betaling betaald worden. Ook is het mogelijk om de premie in 1 keer te betalen dan wordt de verzekering door middel van een koopsom in 1 keer betaald aan de verzekeraar.

Een verzekerd kapitaal

Een verzekerd kapitaal wat uitgekeerd op het moment van overlijden adviseer ik als eerste mogelijkheid. Dit komt omdat met een verzekerd kapitaal altijd tot aan het uit te keren bedrag een invulling aan de wensen gegeven kan worden. Blijft er geld over na invulling van de wensen wordt dit aan de nabestaande(n) terug betaald. Anderzijds is er een tekort dan kan er bijbetaald worden.

In elke situatie wordt er bij een kapitaalverzekering een uitvaart geregeld die aan de wensen voldoet. Bij een uitvaart in natura hoeft dit niet altijd het geval te zijn. Soms zijn er wensen vastgelegd die later zijn gewijzigd. Hierdoor kunnen er onderdelen van de uitvaart niet verzekerd zijn.

Uitvaart in naturavergoeding

Wanneer je kiest voor een uitvaart in natura vergoeding, kies je ervoor dat de uitvaart volgens een vast dienstenpakket van de verzekeraar wordt verzorgd. Elke verzekeraar stelt een eigen diensten pakket vast. Doordat elke verzekeraar het zelf samenstelt is het verstandig om dit zo nu en dan te controleren. Het kan zijn dat deze diensten niet meer aansluit bij je aangegeven wensen.

Een combinatie uitvaartverzekering in natura en een gedeelte in geld

Veel mensen hebben een combinatieverzekering afgesloten met de gedachte het goed geregeld te hebben. Alleen door de jaren heen veranderen de wensen van de begrafenis nog wel eens. De verzekerde bedragen en diensten zijn dan vaak niet meer in overeenstemming met elkaar. Het is dan ook belangrijk om dit 1 x per 5 jaar te controleren. Alleen zo bent u ervan overtuigt dat het goed geregeld is.

Laat jouw nabestaande(n) niet financieel onbezorgd achter hoe?

RegelingFD uit Amersfoort geeft je hierover deskundig advies

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wilt u vrijblijvend en zonder enkele verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van RegelingFD?

Klik dan op de download button.

U kunt hier zonder kosten onze Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer downloaden.

Download

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.