RegelingFD

Krediet

Krediet is een lening, het overgrote deel van de inwoners van Nederland heeft een lening. Naast deze lening is er vaak ook nog een hypotheek.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen?

Bereken dan nu gratis je hypotheek mogelijkheden en ontvang direct antwoord

Krediet en mogelijkheden

Hierin zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt, elke aanbieder heeft zijn eigen benaming hiervoor. Vergeet alleen niet één belangrijk detail: over elke lening betaal je rente. Geld lenen is niet zonder risico het kost je dan ook extra geld!

Soort krediet:

Bij een persoonlijke lening ben je verplicht de lening in zijn geheel terug te betalen. Een doorlopend krediet heeft de bijnaam een doodlopende lening te zijn. De vaak lage maandlast die met deze lening gepaard is vaak net voldoende om de rentebetaling te betalen zodat er van aflossen vaak niets of weinig terecht komt. Het kleine bedrag wat na de rentebetaling wordt gebruikt voor de aflossing van deze lening wordt na verloop van tijd vaak weer opgenomen.

Deze financiële verplichting houdt zichzelf op deze wijze in tact en komt zo nooit tot einde. Wil je wel van deze doorlopende lening af,  vraag mij om deskundig en betrouwbaar advies!

Besparen op je maandlast door het oversluiten van je lening

Vergelijk leningen met elkaar en zie of en hoeveel je kunt besparen op je maandelijkse lasten. Veelal ben je sneller van je lening af of gaat je maandlast omlaag door het oversluiten van je lening. Ook kun je de vorm van je lening aanpassen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je doorlopend krediet. Wanneer je deze wijzigt naar een persoonlijke lening ben je aan het einde van de gekozen lening van je schuld af. Johan Regeling Financieel Adviseur werkzaam in Amersfoort en omstreken helpt je hier graag mee.

Lening en je hypotheek!

Wanneer je een lening hebt, waar en bij wie maakt niet uit wordt deze lening meegenomen in de berekening voor een aan te vragen hypotheek. Vaak is het beter om eerst je openstaande leningen in te lossen. Houdt er ook rekening mee dat  spullen aangekocht bij een postorderbedrijf ook worden gezien als een krediet. Zorg er dan ook voor wanneer dit in het verleden is gebeurt en nu al lang is afbetaald dit krediet ook wordt afgemeld bij BKR.

Wil je nog meer informatie neem dan contact op met RegelingFD uit Amersfoort op.

Krediet

Meer over het onderwerp krediet tref je hier aan.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wilt u vrijblijvend en zonder enkele verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van RegelingFD?

Klik dan op de download button.

U kunt hier zonder kosten onze Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer downloaden.

Download

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.