Financiële Dienstverlening

Hypotheekadviseur Hoogland

hypotheekadviseur Hoogland is op de hoogte van alle hypotheek mogelijkheden, of het nu gaat om een starterslening, nieuwe hypotheek en of bestaande hypotheek. Ik kom dan ook graag met jou in contact en laat jou weten wat er voor jou mogelijk is. Wil jij jouw mogelijkheden weten neem dan contact met mij op.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen?

Bereken dan nu gratis je hypotheek mogelijkheden en ontvang direct antwoord
Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.
Indien niet voorhanden laat de vraag op ja staan en ga verder. Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.

Hypotheekadviseur Hoogland

Heb je jou droom woning gevonden en wil je deze woning kopen dan heb je vaak ook een hypotheek nodig. Er zijn maar weinigen die hem zo contant betalen. Nu zijn er verschillende hypotheek mogelijkheden alleen welke past nou het beste bij jou. Hier kom je alleen achter door in gesprek te gaan met een hypotheekadviseur. Hypotheekadviseur Hoogland werkzaam in midden Nederland voorziet jou graag van een goed advies.

Inventariseren

Een goed en gedegen advies kan alleen maar door eerst te luisteren naar jou. Luisteren naar jou woonwensen, risico’s die je wilt en of kunt lopen met het aangaan van een hypotheek. Denk hierbij de risico’s van werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid en voortijdig overlijden. Deze risico’s en nog meer bespreek ik Hypotheekadviseur Hoogland samen met jou.

Werkeloosheid

Ook jij kunt werkeloos worden dan is het goed om vooraf te weten wat dit betekend in jou situatie. We gaan samen dan ook bekijken of jij dit risico kan lopen en de woning bij werkeloosheid nog betaalbaar is. Wanneer dit niet het geval is zijn er hiervoor altijd verzekeringsproducten die een vangnet kunnen vormen. Voor de ww geldt wel dat wanneer je er voor kiest om deze situatie te verzekeren dat alleen mogelijk is als je ook arbeidsongeschiktheid verzekerd. Alleen de ww verzekeren is niet mogelijk.

Arbeidsongeschiktheid

Iedereen dus ook jou kan dit ook overkomen. Het is dan ook goed om te weten dat wanneer jij arbeidsongeschikt raakt wat jou financiële situatie is. Net als bij de ww situatie is er voor arbeidsongeschiktheid een verzekeringsproduct mogelijk graag vertel ik je hier meer over in een gratis en vrijblijvend eerste oriënterend kennismakingsgesprek.

Overlijden

Natuurlijk ga je er bij een huis kopen niet direct vanuit dat je komt te overlijden. Alleen dat het kan gebeuren weet iedereen en dan is het goed om te weten wat en hoe dit is geregeld. Ook de geldverstrekker verplicht je een gedeelte te verzekeren bij overlijden wanneer je kiest voor een hypotheek met NHG.

Naast deze drie situaties zijn er nog veel meer zaken te bespreken. Denk hierbij aan de te kiezen rentevast periode, hogere lasten aan het begin en later lagere lasten aan het eind. Andersom is ook mogelijk lagere lasten aan het begin en later hogere lasten. of een combinatie hiervan. Het is allemaal mogelijk en bespreekbaar bij Hypotheekadviseur Hoogland.

De hypotheekrente aftrek is gedurende de 30 jaar volledig fiscaal aftrekbaar

Wacht niet langer en maak nu een afspraak   met

Hypotheekadviseur Hoogland

Behoort Amersfoort ook tot je woonplaats lees dan ook eens de mogelijkheden van een Hypotheekadviseur Amersfoort

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wilt u vrijblijvend en zonder enkele verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van RegelingFD?

Klik dan op de download button.

U kunt hier zonder kosten onze Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer downloaden.

Download

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.