Hypotheekadvies Lelystad

wat is mijn maximale hypotheek?

Slider

Hypotheekadvies Lelystad

Wilt u een huis kopen in Lelystad en wilt u hierbij goed hypotheekadvies dan bent u bij RegelingFD aan het juiste adres. Hypotheekadvies Lelystad en een huis kopen zonder eigen geld zijn zo maar een greep uit de vele mogelijkheden waar Johan Regeling uit Amersfoort zich mee bezig houdt. Hebt u een huis gevonden en wilt u uw mogelijkheden weten maak dan nu vrijblijvend een berekening bij hypotheekadvies Lelystad.

  Hypotheekadvies Leystad

Wanneer u de berekening aanvraagt en het adres is al bekend vermeld dan de postcode en huisnummer bij de aanvraag.

Plan van aanpak

In mijn plan van aanpak kijk ik werkelijk naar alle mogelijkheden om zo voor u te bepalen of u het huis van uw dromen te kunnen kopen

Hypotheekadvies Lelystad

Welke te nemen stappen ga ik voor u doorlopen?

  • Indien u in de aanvraag de postcode en bijbehorende huisnummer hebt opgegeven van uw droomwoning ga ik eerst via internet naar de woning kijken. Wanneer u de postcode en huisnummer in de aanvraag erbij hebt vermeld kan ik mij beter inleven in uw wensen en zo dus ook de mogelijkheden. Hierbij is van belang of bijvoorbeeld de woning met een vraagprijs staat vermeld of met een bieden vanaf prijs. Bij een bieden vanaf prijs is er vaak minder financiele onderhandelingsruimte dan bij een vraagprijs.
  • Periode dat de woning te koop staat zegt ook veel over de mogelijkheden een woning die in deze krappe markt al twee maanden en of langer te koop staat bied meer perspectief om te onderhandelen dan een woning die er nog maar net een paar dagen geleden is opgezet.
  • Bereken voor u de maximale hypotheekaanvraag
  • Ik kijk voor u of er mogelijkheden zijn voor een starterslening aanvraag
  • Kijkt u ver beneden uw maximale hypotheek mogelijkheden zijn de kosten koper misschien nog via een consumptief krediet mee te financieren.

Nieuwsgierig geworden welke mogelijkheden er voor u zijn? Wacht niet langer en maak zelf nu de vrijblijvende berekening waar u geen kosten voor in rekening worden gebracht. Ook het plan van aanpak is nog geheel gratis. Er worden u pas kosten in rekening gebracht op het moment dat u ons de opdracht tot dienstverlening verstrekt. U bent dan ook van harte welkom bij hypotheekadvies Lelystad.