Financiële Dienstverlening

Hypotheekadvies Lelystad

Wilt u een huis kopen in Lelystad en wilt u hierbij goed hypotheekadvies dan bent u bij RegelingFD aan het juiste adres. Hypotheekadvies Lelystad en een huis kopen zonder eigen geld. Dit is zo maar een greep uit de vele mogelijkheden waar Johan Regeling uit Amersfoort zich mee bezig houdt. Hebt u een huis gevonden en wilt u uw mogelijkheden weten? Maak dan nu geheel gratis en vrijblijvend een berekening bij hypotheekadvies Lelystad.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen?

Bereken dan nu gratis je hypotheek mogelijkheden en ontvang direct antwoord
Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.
Indien niet voorhanden laat de vraag op ja staan en ga verder. Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.

Wanneer u de berekening aanvraagt en het adres is al bekend vermeld dan de postcode en huisnummer bij de aanvraag.

Plan van aanpak

In mijn plan van aanpak kijk ik werkelijk naar alle mogelijkheden om zo voor u te bepalen of u het huis van uw dromen te kunnen kopen.

Hypotheekadvies Lelystad

Welke te nemen stappen ga ik voor u doorlopen?

 • Indien u in de aanvraag de postcode en bijbehorende huisnummer hebt opgegeven van uw droomwoning ga ik eerst via internet naar de woning kijken. Wanneer u de postcode en huisnummer in de aanvraag erbij hebt vermeld kan ik mij beter inleven in uw wensen en zo dus ook de mogelijkheden. Hierbij is van belang of bijvoorbeeld de woning met een vraagprijs staat vermeld of met een bieden vanaf prijs. Bij een bieden vanaf prijs is er vaak minder financiele onderhandelingsruimte dan bij een vraagprijs.
 • Periode dat de woning te koop staat zegt ook veel over de mogelijkheden. Een woning die in deze krappe markt al twee maanden en of langer te koop staat bied meer perspectief om te onderhandelen dan een woning die er nog maar net een paar dagen geleden is opgezet.
 • Bereken voor u de maximale hypotheekaanvraag
 • Ik kijk voor u of er mogelijkheden zijn voor een starterslening aanvraag
 • Kijkt u ver beneden uw maximale hypotheek mogelijkheden zijn de kosten koper misschien nog via een consumptief krediet mee te financieren.

Gratis berekening

Bent u nieuwsgierig geworden welke mogelijkheden er voor u zijn? Wacht niet langer en maak zelf nu de vrijblijvende berekening waar u geen kosten voor in rekening worden gebracht. Ook het plan van aanpak is nog geheel gratis. Er worden u pas kosten in rekening gebracht op het moment dat u ons de ondertekende opdracht tot dienstverlening verstrekt. Wilt u weten of er mogelijkheden zijn voor een starterslening in Lelystad klik dan hier

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wilt u vrijblijvend en zonder enkele verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van RegelingFD?

Klik dan op de download button.

U kunt hier zonder kosten onze Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer downloaden.

Download

  Contact met RegelingFD

  Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.