Financiële Dienstverlening

Hypotheekadviseur Almere

Een hypotheekadviseur voorziet jou van de meest actuele informatie. Dit kan hij veel beter dan het internet en Google. Internet en Google zijn afhankelijk van de ontvangen informatie die gebruikers op het internet zetten. Hypotheekadviseur Almere is op de hoogte van alle regelgeving tot en met nu. Hierbij nodig ik je dan ook uit om een gratis advies gesprek aan te vragen op de locatie waar jij dat wil.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen?

Bereken dan nu gratis je hypotheek mogelijkheden en ontvang direct antwoord
Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.
Indien niet voorhanden laat de vraag op ja staan en ga verder. Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.

Als hypotheekadviseur Almere werken wij landelijk. Het maakt voor ons dan ook helemaal niet uit met welke vraag jij komt. Voor elke vraag is er een antwoordt en of oplossing. Het is belangrijk om je goed voor te bereiden als je op zoek gaat naar een woning van je dromen. Ik zal hieronder dan ook een paar aandachtspunten weergeven die je kunt gebruiken voor de juiste voorbereiding.

Voorbereiding hypotheekgesprek

Zorg voor de juiste documenten die je mee kan nemen of overleggen tijdens het hypotheekgesprek. Deze documenten zijn

 • Een recente salarisstrook ( van de voorgaande maand en in ieder geval niet ouder dan twee maanden)
 • Ben je nog niet in vaste dienst zorg dan dat je je arbeidscontract bij je hebt. Hieruit kan de hypotheekadviseur opmaken welke mogelijkheden er zijn voor jou.
 • Ook als flexwerker kun je een hypotheek aanvragen via RegelingFD zorg voor 3 aan één sluitende jaren waarin je inkomen uit arbeid hebt gehad
 • Geldige ID kaart ( dat mag een Nederlandse ID kaart zijn of een Paspoort) een rijbewijs kun je voor een hypotheek aanvraag niet gebruiken als legitimatie.
 • Wanneer je al minimaal 1 jaar zelfstandige bent neem dan de jaarcijfers mee en je belastingaangifte waaruit naar voren komt hoe hoog je je fiscaal belastbaar inkomen is.

Als jij deze gegevens kunt laten zien wanneer je het hypotheekgesprek hebt kan de Hypotheekadviseur Almere jou vertellen of jij in aanmerking komt voor een hypotheek. Op het moment dat jij in aanmerking komt voor een hypotheek kun je afhankelijk van jou verleden misschien ook in aanmerking komen voor een starterslening.

De gemeente Almere kent bijvoorbeeld ook een starterslening kijk ook eens op deze pagina. Hypotheekadviseur Almere werkzaam bij

Hypotheekadviseur Almere

staat klaar voor jou en jouw vragen. Zelf je eigen huis bouwen in Almere kan natuurlijk ook.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wilt u vrijblijvend en zonder enkele verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van RegelingFD?

Klik dan op de download button.

U kunt hier zonder kosten onze Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer downloaden.

Download

  Contact met RegelingFD

  Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.