Kosten koper meefinancieren

Kosten koper meefinancieren

Kosten koper meefinancieren is nog steeds mogelijk.  Wil jij ook een huis kopen en de Kosten koper mee nemen in de financiering dan ben je bij RegelingFD aan het juiste adres. 

Door ons grote netwerk van verschillende taxateurs weten wij altijd de hoogst mogelijke marktwaarde te realiseren. Hierbij is het verschil tussen de marktwaarde en de aankoopwaarde vaak zo groot dat dit de kosten koper dekt en zo mee gefinancierd kan worden.

 

Mogelijkheden

RegelingFD denkt in mogelijkheden en staat je dan ook graag vrijblijvend en kosteloos bij om te kijken welke mogelijkheden jij hebt om Kosten koper meefinancieren.

De haalbaarheid van Kosten koper meefinancieren.

Kosten koper meefinancieren kan alleen als de puzzel compleet is en ook het laatste stukje past. Je mag geen negatieve BKR registratie hebben. Het inkomen moet uiteraard ook toereikend zijn om de woning te kunnen kopen. Het mooiste is als je niet meteen een maximale hypotheek nodig hebt. Ook de taxatie waarde heeft een grote rol in de aankoop. Niet alle banken gaan uit van de aankoopprijs van de woning. Er zijn ook nog geldverstrekkers die uitgaan van de taxatiewaarde. Hier is dan ook een winst te behalen. Een winst die RegelingFD zo optimaal voor jou gaat benutten. Dit zorgt er voor dat je eigen inbreng van je spaargeld niet teveel wordt aangesproken.

Netwerk Taxateurs

Doordat RegelingFD een netwerk heeft van taxateurs zijn er meestal wel een paar die er net bovenuit steken met de marktwaarde ten opzichte van hun collega taxateurs. Hierdoor kan het voor jou als woningzoeker net het verschil maken tussen de kosten koper meefinancieren of deze uit eigen middelen moeten betalen.

Vrijstelling overdrachtsbelasting

Voor woning zoekende tussen de 18 en 35 jaar is er ook nog een extra voordeel. Dit extra voordeel bestaat uit de vrijstelling betaling overdrachtsbelasting. Deze vrijstelling is 2% tot aan de grens van € 400,000,00 is dus een maximaal voordeel van al ruim € 8.000,00.

Krediet naast de hypotheek

Wanneer je het totaal plaatje naast elkaar legt en alles hebt berekend. Is het denkbaar dat je alsnog een klein bedrag tekort kan komen om je droomwens te kunnen realiseren. Dit kunnen we dan opvangen door een (tijdelijk) krediet naast de hypotheek te nemen. Soms is € 3.000,00 krediet ernaast net genoeg om dat laatste puzzel stukje toch op zijn plaats te krijgen en is de deal rond.

Nu ik dit zo opschrijf herinnert er mij gelijk aan een scenario in Lelystad. Hier was een extra roodstand mogelijkheid van € 1.500,00 net het laatste puzzelstukje om de deal te kunnen sluiten.

Kosten koper meefinancieren & jouw verhaal

Als creatief financieel adviseur van RegelingFD

Kosten koper meefinancieren

ben je dan ook bij ons meer dan welkom met jouw verhaal.

Maximale hypotheek berekenen

Geen inkomen, persoon en of situatie is gelijk een hypotheek aanvragen is maatwerk vraag nu ons om een vrijblijvende berekening.

Heb je al een woning maar je wilt weten of je niet teveel betaald doe dan de hypotheek check. Johan Regeling van RegelingFD helpt je graag hiermee onafhankelijk en objectief. Maak vrijblijvend een afspraak.

Ons bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KvK.