Zelfstandige Hypotheek Amersfoort

Zelfstandige Hypotheek Amersfoort

Ben jij 1 volledig kalenderjaar of langer zelfstandige dan kun jij al in aanmerking komen voor een Zelfstandige Hypotheek Amersfoort. Nieuwsgierig geworden neem dan nu contact op met ons. Eerst meer weten lees dan gerust het gehele blog bericht door.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen?

Bereken dan nu gratis je hypotheek mogelijkheden en ontvang direct antwoord

Bij RegelingFD

 

Zelfstandige Hypotheek Amersfoort

Ook buiten Amersfoort helpen wij jou dan ook als zelfstandig ondernemer graag verder.

Heb jij als ondernemer een eenmansbedrijf waar er al 1 heel volledig kalenderjaar omzet is gemaakt. Het is dan al mogelijk om in aanmerking te komen voor een hypotheek. Wij van RegelingFD vinden dat we meer dan alleen naar jou arbeidssituatie moeten gaan kijken. Voor jou als ZZP-er is het niet altijd even makkelijk om een hypotheek te kunnen krijgen met minder dan 3 jaar cijfers.

Voorwaarden voor een Zelfstandige Hypotheek Amersfoort met minder dan drie jaar cijfers zijn:

  • Een prognose inkomen.  Dit prognose inkomen gaan wij voor jou berekenen. Wat is hiervoor nodig? Een jaarrekening. Met jou jaarrekening(en) kunnen we zo de gemiddelde winst begroten. Heb je alleen nog maar inkomen uit 1 volledig kalenderjaar lever dan deze jaarrekening in. Met deze jaarrekening(en) kunnen we een toetsinkomen berekenen. Wanneer dit toetsinkomen gelijk of hoger is als het inkomen van de door jou aangeleverde jaarrekening kunnen we hiermee aan de slag.
  • ook dien je de fiscale aangifte van dat belastingjaar mee te sturen
  • het overleggen van een inschrijvingsbewijs van de Kamer van koophandel

Regeling Financiële Dienstverlening

Als financiële dienstverlener willen wij wel dat jij op een verantwoorde wijze een hypotheek afsluit en dat de maandlasten betaalbaar zijn en blijven. Dit is dan ook de reden dat we om een jaarrekening vragen. Uit een jaarrekening (het liefste opgemaakt door een accountants kantoor) is goed op te maken hoe jou ondernemersjaar financieel is geweest en geeft dan ook een helder beeld van jou financiële positie als ondernemer.

Vervolgens gaan we deze jaarrekening door een onafhankelijk toetsing bureau laten toetsen. Dit is niet gratis hier zijn wel kosten aan verbonden. Om je toetsinkomen te laten bepalen betaal je € 250,00. Wij van RegelingFD willen je kennis laten maken met een van onze aanbieders Florius en je hier een voorbeeld laten zien. Klik dan ook hier om verder te gaan.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.