Hypotheekadviseur Amersfoort
Hypotheek Amersfoort

Hypotheek Amersfoort

Wil jij een hypotheek Amersfoort afsluiten, omdat je bijvoorbeeld een woning wilt kopen? Dan kun je natuurlijk bij een bank aankloppen. Beter is om je door een onafhankelijk adviseur te laten adviseren. Maak een gratis en vrijblijvende berekening of lees eerst nog even verder.

Bereken mijn maximale hypotheek
Indien niet van toepassing vul dan een 0 in.

 

Deze onafhankelijk adviseur geeft jou een eerlijk, onafhankelijk advies waardoor de kans groot is dat jij uiteindelijk veel goedkoper uit bent dan dat je advies vraagt bij een bank. Door een onafhankelijk adviseur in te schakelen kun je vaak wel tot vele duizenden euro's besparen.

Hypotheek Amersfoort

Hypotheek Amersfoort - ontdek jouw mogelijkheden

Bij RegelingFD ben je dan ook aan het juiste adres voor eerlijk, persoonlijk advies op maat. Als jij van plan bent om een woning te kopen dan wil je uiteraard graag weten hoeveel je aan hypotheek kunt krijgen. Jij kunt jouw maximale hypotheek eenvoudig uitrekenen via RegelingFD. Ook als ZZP'er kun je uitrekenen hoeveel jij maximaal kunt lenen. Je krijgt zo snel een beeld van jouw mogelijkheden. Ook kun je direct zien welke maandlasten daarbij horen. De eerste berekening vertelt jou direct of je dat ene droomhuis al kunt kopen. Stel je komt net te kort voor de aankoop van je droomwoning dan kijken we gelijk of je in aanmerking komt voor een starterslening. Een starterslening kan net dat verschil maken van wel of niet kunnen kopen.

De berekening die je zelf kunt maken via RegelingFD is een indicatie van de werkelijke hypotheek die jij kunt krijgen. Aan de resultaten van deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Het geeft jou alleen een beeld van de mogelijkheden. Bij RegelingFD maken we graag een persoonlijke, exacte berekening voor je. In deze berekening worden ook zaken als een studieschuld meegenomen. Ook wordt er dan gekeken naar het soort woning dat je wilt gaat kopen. Ga je bijvoorbeeld een nieuwbouwhuis kopen, of ben je van plan om energie besparende voorzieningen in de woning aan te brengen? Dan kan dit invloed hebben op de hoogte van jouw hypotheek. Bij RegelingFD vertellen we jou hier graag meer over.

Advies op maat

Hypotheek Amersfoort

Bij RegelingFD kun je terecht voor advies op maat. Een hypotheek met of zonder NHG is heel persoonlijk. Hoeveel jij kunt lenen hangt af van jouw persoonlijke situatie, het hypotheekbedrag en de rentevaste periode. Als jij een hypotheek wilt afsluiten kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is Regeling FD er voor jou, voor eerlijk advies over jouw hypotheek Amersfoort. Wij zijn volledig objectief in de bemiddeling van financiële producten en verzekeringen. We werken samen met verschillende aanbieders.

Uitnodiging

We nodigen jou dan ook uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. We rekenen tijdens dit oriënterend gesprek uit hoeveel het kopen van een woning je daadwerkelijk gaat kosten en hoeveel jij op een verantwoorde manier kunt lenen. Wij helpen jou graag bij het vinden van een passende hypotheek Amersfoort!

RegelingFD werkt samen met meerdere aanbieders!

Mijn organisatie is 100% objectief in de bemiddeling van financiele producten en verzekeringen.

RegelingFD

Complete dienstverlening verzekeren, hypotheek advies en financiële planning
Johan Regeling

Johan Regeling

Financieel Specialist
Eigenaar van Regeling Financiële Dienstverlening