Financiële Dienstverlening

Hypotheek Amersfoort

Wil jij een hypotheek Amersfoort afsluiten, omdat je bijvoorbeeld een woning wilt kopen? Dan kun je natuurlijk bij een bank aankloppen. Beter is om je door een onafhankelijk adviseur te laten adviseren. Eerst je mogelijkheden onderzoeken maak dan een gratis en vrijblijvende berekening of lees eerst nog even verder.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen?

Bereken dan nu gratis je hypotheek mogelijkheden en ontvang direct antwoord
Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.
Indien niet voorhanden laat de vraag op ja staan en ga verder. Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.

Deze onafhankelijk adviseur geeft jou een eerlijk, onafhankelijk advies waardoor de kans groot is dat jij uiteindelijk veel goedkoper uit bent dan dat je advies vraagt bij een bank. Door een onafhankelijk adviseur in te schakelen kun je vaak wel tot vele duizenden euro’s besparen.

Hypotheek Amersfoort

Hypotheek Amersfoort – ontdek jouw mogelijkheden

Bij RegelingFD ben je dan ook aan het juiste adres voor eerlijk, persoonlijk advies op maat. Als jij van plan bent om een woning te kopen dan wil je uiteraard graag weten hoeveel je aan hypotheek kunt krijgen. Jij kunt jouw maximale hypotheek eenvoudig uitrekenen via RegelingFD. Ook als ZZP’er kun je uitrekenen hoeveel jij maximaal kunt lenen. Je krijgt zo snel een beeld van jouw mogelijkheden. Ook kun je direct zien welke maandlasten daarbij horen. De eerste berekening vertelt jou direct of je dat ene droomhuis al kunt kopen. Stel je komt net te kort voor de aankoop van je droomwoning dan kijken we gelijk of je in aanmerking komt voor een starterslening. Een starterslening kan net dat verschil maken van wel of niet kunnen kopen.

De berekening die je zelf kunt maken via RegelingFD is een indicatie van de werkelijke hypotheek die jij kunt krijgen. Aan de resultaten van deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Het geeft jou alleen een beeld van de mogelijkheden. Bij RegelingFD maken we graag een persoonlijke, exacte berekening voor je. In deze berekening worden ook zaken als een studieschuld meegenomen. Ook wordt er dan gekeken naar het soort woning dat je wilt gaat kopen. Ga je bijvoorbeeld een nieuwbouwhuis kopen, of ben je van plan om energie besparende voorzieningen in de woning aan te brengen? Dan kan dit invloed hebben op de hoogte van jouw hypotheek. Bij RegelingFD vertellen we jou hier graag meer over.

Advies op maat

Hypotheek Amersfoort

Bij RegelingFD kun je terecht voor advies op maat. Een hypotheek met of zonder NHG is heel persoonlijk. Hoeveel jij kunt lenen hangt af van jouw persoonlijke situatie, het hypotheekbedrag en de rentevaste periode. Als jij een hypotheek wilt afsluiten kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is Regeling FD er voor jou, voor eerlijk advies over jouw hypotheek Amersfoort. Wij zijn volledig objectief in de bemiddeling van financiële producten en verzekeringen. We werken samen met verschillende aanbieders.

Uitnodiging

We nodigen jou dan ook uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. We rekenen tijdens dit oriënterend gesprek uit hoeveel het kopen van een woning je daadwerkelijk gaat kosten en hoeveel jij op een verantwoorde manier kunt lenen. Wij helpen jou graag bij het vinden van een passende hypotheek Amersfoort!

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als jouw Persoonlijke Adviseur krijg je van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening ben je ons niets verplicht, is alles geheel vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. ben je verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wil je vrijblijvend en zonder enkele verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van RegelingFD?

Klik dan op de download button.

Je kunt hier zonder kosten onze Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer downloaden.

Download

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.