Starterslening

Starterslening Nieuwegein

Als nieuwkomer op de huizenmarkt ben je op zoek naar een passende woning. Wij van Starterslening Nieuwegein begrijpen jouw situatie maar al te goed. Je hebt al wel gespaard kortom al wel wat spaargeld bij elkaar om zo de kosten koper zelf te kunnen betalen. En toch is het niet altijd genoeg. In deze snelle markt waarin huizen worden verkocht of dat het een warm brood is kun jij wel wat hulp gebruiken. De Starterlening Nieuwegein is deze hulp. Door jou te voorzien van de juiste informatie vind je bij ons de juiste voorbereiding. Laten we bij het begin beginnen en maak nu eerst een berekening.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen?

Bereken dan nu gratis je hypotheek mogelijkheden en ontvang direct antwoord
Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.
Indien niet voorhanden laat de vraag op ja staan en ga verder. Zorg dat je de bestanden in een map zet voordat je ze gaat uploaden. Op deze manier kun je alle bestanden in een keer selecteren en verzenden. Anders komt het niet volledig bij ons binnen.

Met een berekening van jou hypotheek mogelijkheden kun je verder. Verder naar de zoek opdracht bijvoorbeeld op Funda. Je weet tenslotte wat er mogelijk is. Tot welk budget jij kunt gaan zoeken. Dan opeens komt je woning in beeld ja die is het helemaal. Ze vragen net € 20.000,00 teveel. Oh wat jammer deze woning valt net buiten mijn budget. Geen nood dat tekort kun je dan opvangen met een Starterslening Nieuwegein.

De starterslening Nieuwegein is er voor:

 1. Meerderjarige(n) welke in Nederland wonen en staan ingeschreven
 2. Nieuwkomers die nog niet eerder een koopwoning in eigendom hebben gehad
 3. De toekomstige bewoner staat minimaal al één jaar ingeschreven bij de gemeente Nieuwegein
 4. Of van de afgelopen 10 jaar ben je minimaal er 6 jaar woonachtend geweest en kom je terug naar de gemeente bij samenwonen is dit voot 1 persoon van toepassing.
 5. bewoners waarvoor er geen inkomensgrens is

Opgestelde regelgeving en voorwaarden voor de starterslening Nieuwegein.

 • De starterslening wordt verstrekt tot maximaal de NGH leennorm voor 2018 is dit € 265.000,00 dit bedrag is inclusief kosten die gemaakt worden ter verbetering.
 • Ditzelfde geld ook voor de nieuwbouw.
 • Beneden de NHG grens zijn verbeterkosten en meerwerk toegestaan
 • Hoeveel je aan starterslening krijgt in Nieuwegein is afhankelijk van aankoopprijs en de eventuele bijkomende kosten voor verbetering of extra werkzaamheden
 • De starterslening is maximaal 20% van de koopprijs tot maximaal € 25.000,00
 • De starterslening en de hypotheek samen moeten wel in verhouding liggen met de aankoopwaarde van de woning.
 • Deze starterslening is alleen geldig met een reguliere hypotheekaanvraag niet met andere koopsubsidies.

Wanneer het budget op is van de gemeente kunnen zij de aanvraag afwijzen. De starterslening heeft twee delen 1 hypotheek gedeelte in box 1. De tweede lening die niet fiscaal aftrekbaar is valt in box 3. Deze box 1 lening lost u als gevolg van de wetgeveing annuitair en of lineair af. De andere lening in Box 3 loopt op en is niet fiscaal aftrekbaar. Voor beide delen heb je als koper geen extra maandelijkse lasten in de 3 begin jaren van de starterslening. De rente van de starterslening staat voor 15 jaar vast en heeft een looptijd van 30 jaar. Boetevrij aflossen is mogelijk. de site van SVN starterslening nieuwegein bezoeken kan hier.

Bijkomende Kosten

Wie een starterslening aanvraag betaald hiervoor bovendien € 750,00 voor aan SVN. Daar staat tegenover dat deze € 750,00 wordt verrekend met de uitbetaling van de starterslening. Je hoeft deze dan ook niet eerst zelf voor te schieten. Meerwerkzaamheden voor de Financieel adviseur bespreekt de adviseur met jou. Net als bij de notaris. Daar de tarieven bij iedereen kunnen afwijken worden er hier dan ook geen bedragen genoemd.

Starterslening Nieuwegein

Wil je eerst even meer weten over RegelingFD lees dan de site informatie.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wilt u vrijblijvend en zonder enkele verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van RegelingFD?

Klik dan op de download button.

U kunt hier zonder kosten onze Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer downloaden.

Download

  Contact met RegelingFD

  Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.