zzp hypotheek

Een zzp hypotheek is er voor elke zelfstandige die van zijn bedrijf minimaal 1 volledig jaar de cijfers kan overleggen. RegelingFD staat voor Financiële Dienstverlening op maat. Wij van RegelingFD vinden het dan ook belangrijk om u een zzp hypotheek op u en uw situatie toe gespitst te adviseren. Dit doen we het allerliefste bij u op locatie.

Op locatie zijn vaak alle gevraagde stukken voorhanden dit scheelt u weer wachttijd en onodig oponthoud. Wilt u meer weten vult u dan het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Gratis hypotheek berekening aanvragen
zzp hypotheek
Indien niet van toepassing vul dan een 0 in.

 

hebt u nog maar 1 volledig boekjaar aan omzet gegevens

Indien er nog maar 1 volledig boekjaar aan cijfers zijn van uw onderneming zal elke geldverstrekker aanvullende informatie vragen. Aangezien geen onderneming en ondernemingsvorm gelijk is. Zal de opgevraagde informatie ook worden afgestemd op uw onderneming en uw ondernemingsvorm. Dit gebeurt door een onafhankelijk bureau. Raadhuys is één van de bureau’s dat uw inkomen toets en er een prognose op los laat hoe uw inkomen toekomst gericht zal gaan ontwikkelen. Met dit toetsinkomen kunt u terecht bij de meeste geldverstrekkers.

zzp hypotheek

een hypotheek aanvragen met al meerdere jaarcijfers

Uiteraard kunt u als zelfstandige met meerdere jaar cijfers ook bij ons terecht. U heeft dan genoeg aan drie IB aangiftes. Met deze drie IB aangiftes wordt het gemiddelde inkomen berekend. Ik zal hier een voorbeeld van geven zodat u bekend wordt met de methodiek van de berekening heeft u in

  • € 20.000,00 in 2015
  • € 40.000,00 in 2016
  • € 60.000,00 in 2017

Dan wordt de rekensom als volgt € 20.000,00 + € 40.000,00 + € 60.000,00 = € 120.000,00 dit wordt gedeelt door 3 jaar = € 40.000,00 (€ 120.000,00 : 3 jaar).

Indien de omzet gevens precies andersom zijn zoals in het volgende voorbeeld is weergeven:

Dan gaat de geldverstrekker uit van het laagste inkomen in dit voorbeeld dus € 20.000,00. Dit doen zij omdat de inkomsten lager uitvallen en teruglopen. De geldverstrekker vind het dan te onzeker om met het gemiddelde inkomen te gaan rekenen zoals in het eerste voorbeeld wel is gedaan.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend en zonder bijkomende kosten contact met ons op. RegelingFD staat voor u klaar. In drie dagen u hypotheek geregeld. 

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.