In 3 dagen is mijn hypotheek geregeld snel en gemakkelijk

Bereid jezelf goed voor en zorg voor de juiste gegevens. Met voorbereidingen bedoel ik dat echt alles wat benodigd is om de hypotheek te regelen ook bij RegelingFD is aangeleverd. Alleen dan is In 3 dagen is mijn hypotheek geregeld snel en gemakkelijk.

Bereken nu jou maximale hypotheek
Indien niet van toepassing vul dan een 0 in.

 

Dit alles is mogelijk wanneer de nodige voorbereidingen geheel goed zijn doorlopen.

Wat jezelf kunt doen bij de voorbereidingen is zorgen voor een geldig wettelijk legitimatie bewijs. Dit mag een Paspoort of een Nederlands ID Kaart zijn. Een compleet ingevulde en door de werkgever ondertekende werkgeversverklaring met bedrijfsstempel erop aanvragen. Deze werkgeversverklaring welke moet voldoen volgens de normen van NHG Nationale Hypotheek Garantie kun je gratis bij mij downloaden. Deze is bij de rubriek downloads te vinden.

Salaris gegevens

Zorg voor een actuele salarisstrook dat betekend een salarisstrook van de volledige maand/periode voor de huidige maand waarin je nu zit. Van diezelfde maand zorg je ook dat je een kopie van je bankafschrift hebt waarop is terug te vinden dat de werkgever het salaris van die maand ook daadwerkelijk heeft gestort op jouw bankrekening. (let op!! sommige werkgevers vermelden niet je bankrekeningnummer op je salarisstrook) is dit bij jou het geval dan dien je van drie op elkaar volgende maanden / periode’s  je salarisstroken en de bankafschriften waarop de bijschrijvingen zijn terug te vinden aan te leveren.

BKR Bureau Krediet Registratie

Iedere Nederlander die een krediet faciliteit heeft staat geregistreerd bij BKR. Op het moment van een hypotheek aanvraag verplichten de banken je vaak om deze krediet faciliteit te beëindigen. Dit doen zij ter bescherming van jou. Vraag daarom altijd bij BKR een verklaring aan die betrekking heeft op jou. Ook wanneer je van mening bent geen krediet faciliteit te hebben vraag hen dan alsnog aan. Je zal niet de eerste en ook niet tot de laatste behoren die denkt ik sta hier niet geregistreerd dus het is niet nodig.

Eigen Middelen,

Er zijn situaties denkbaar dat een bank aan jou gaat vragen hoeveel eigen geld (niet geleend van wie dan ook) je zelf kunt gebruiken voor de aankoop van de woning. Je moet hier dan ook bewijs van kunnen aanleveren door middel van recente afschriften van jouw spaargeld.

In 3 dagen is mijn hypotheek geregeld snel en gemakkelijk.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.