Lijfrente komt vrij

Help mijn lijfrente komt vrij wat kan ik nu het beste hiermee doen?

Hebt u geen flauw benul wat u het beste kunt doen op het moment dat de einddatum van uw lijfrente nadert. Neem dan contact op met een professionele inkomen vermogensadviseur. Alleen hij is namelijk gemachtigd om u te helpen en te voorzien van advies. Bij RegelingFD vind u deze adviseur. Naast het advies over uw inkomen is er daarnaast ook de mogelijkheid om naar u overige financiële situatie te kijken.

RegelingFD biedt u de mogelijkheid voor een totaal advies. RegelingFD is een gecertificeerd advies kantoor dat u professioneel advies geeft op het gebied van:

 • Inkomensverzekeringen zoals uw lijfrente is.
 • Hypotheek advies
 • Schadeverzekeringen

Laat uw contact gegevens achter en maak nu vrijblijvend een afspraak met ons

Mijn Lijfrente valt vrij en de mogelijkheden:

 1.  De lijfrente verlengen tot maximaal 5 jaar na AOW datum.
 2.  Afkopen, dus in één keer laten uitkeren ( dat is vaak onvoordelig vanwege de (hoge) belastingheffing
 3. Periodiek laten uitkeren. Het aantal termijnen is dat er uitgekeerd kan worden is afhankelijk van uw situatie.
 4. Een levenslange uitkering aanvragen bij een verzekeraar dit kan op elk door u gekozen moment
 5. Een levenslange uitkering aanvragen via een Bancaire uitkering.
 6. Afhankelijk vanaf de ingangsdatum is de lijfrente uitkering in sommige situatie overdraagbaar  aan de partner en of kinderen.
 7. Bij overlijden de uitkering niet overdagen naar erfgenamen ( alleenstaanden kiezen nog wel eens voor deze situatie) zij ontvangen bij leven dan een hogere uitkering
 8. Bij voortijdig overlijden de resterende rente uitkeringstermijnen overdragen naar de partner en of overige erfgenamen zij die dit wensen dienen dan een contraverzekering hiervoor af te sluiten. Alleen noodzakelijk bij een verzekeraar. Bij een bancaire uitkering gaan de overige resterende rentetermijnen automatisch naar de erfgenamen zonder een contraverzekering.

Concluderend lijfrente verzekeringen hebben onder andere regels. RegelingFD nodigt u dan ook uit om contact op nemen met ons. Immers door middel van een kennismakingsgesprek wordt duidelijk welke regels er voor u van toepassing zijn.

Mijn lijfrente komt vrij bied zoals u leest nogal wat mogelijkheden

Mogelijkheden die RegelingFD graag met u bespreekt zoals bijvoorbeeld in een gratis en vrijblijvend kennismaking gesprek. U kunt uw wensen dan duidelijk maken aan ons. Wij vertellen u vooraf afhankelijk van de aan ons kenbaar gemaakte wensen hoeveel kosten hiermee gemoeid zijn. Kortom u weet precies waar u aan toe bent. Ten slotte leggen wij dit vast in een opdracht tot dienstverlening. U komt zodoende niet voor onverwachte financiële verassingen te staan.

Laat uw contact gegevens achter en maak nu vrijblijvend een afspraak met ons

Contactformulier Beleggingsverzekering

 

Mijn Lijfrente komt vrij

Lees ook eens de fiscale jaarruimte  of bekijk mijn vorige blog bericht over de spaarhypotheek.

 

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

  Contact met RegelingFD

  Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.