Spaarhypotheek oversluiten

Op het moment van afsluiten was jou spaarhypotheek heel gewild en in trek. Dit kwam aan de ene kant door de gunstige hypotheekrente en aan de andere kant de hoge fiscale aftrek. Deze hypotheekrente was op het moment van afsluiten heel gunstig. Concluderend een spaarhypotheek oversluiten was vroeger dan ook eigenlijk uit den boze. Het idee van een spaarhypotheek kent iedereen wel. Je krijgt evenveel rente over je ingelegde spaarpremie als dat je aan hypotheek rente betaald. Met de huidige lage hypotheekrente betekend dat een forse premie verhoging. Iedereen die tussen de periode 2008 en 2012 nog een spaarhypotheek heeft afgesloten met een 10 jaar rentevast periode krijgt vanaf nu te maken met forse premie stijgingen.

Wil jij weten wat dit voor voor jou betekend vul dan nu het contactformulier in!

Contactformulier Spaarhypotheek

 

Regeling Financiële Dienstverlening

RegelingFD gaat dan ook graag voor jou aan de slag en gaat samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Deze mogelijkheden bespreken we eerst persoonlijk met je in een vrijblijvend oriënterend gesprek. Aan dit oriënterend gesprek zijn dan ook geen kosten aan verbonden. Ook verplicht het jou tot niets. Wel gaat het je duidelijkheid geven. Duidelijk geven aangaande de nieuwe woonlasten.

Lagere hypotheekrente hogere in te leggen premie ja dat kan ook jou gebeuren wanneer je een spaarhypotheek hebt afgesloten hoe..?

Dat zal ik je uitleggen in een voorbeeld: indien je een spaarhypotheek hebt waarbij je bijna 5% aan hypotheek rente betaald dan krijg je immers ook 5 % over je ingelegde premie. Bij een hypotheek van € 240.000,00 betaal je met een rentepercentage van 5% een € 3.441,00 per jaar aan premie. Samengevat wanneer nu de huidige rente nog lager is als de helft zal er dus een enorme premie stijging komen om toch het gewenste eind resultaat te kunnen behalen. Hoeveel en hoe hoog deze stijging is, is afhankelijk van de resterende looptijd. Vandaar dat hoe korter de resterende looptijd is des te meer stijging zal er zijn. Dit geld voor een ieder dus ook voor een zzp met een hypotheek.

Wil je meer weten neem dan contact op met:

Spaarhypotheek oversluiten

 

 

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.