Starterslening berekenen

Starterslening berekenen

Begin hier met je Starterslening berekenen, eerst kijk je naar de mogelijkheden van een starterslening. Dit is een behoorlijke uitdaging. Als starter komt er veel op je af. Er moet veel voorwerk worden verricht!

Vermeld de postcode en het huisnummer van het huis wat je wilt gaan kopen.
   Berekening Starterslening

 

Je moet een hypotheek regelen, huizen bezichtigen en bepalen tot welk bedrag kan ik gaan kijken om te kopen. Kortom, je moet van alles regelen en uitzoeken. Dit kan als starter een behoorlijke last zijn. Daarom bepaal je eerst of er in jou gemeente startersleningen worden verstrekt en onder welke voorwaarden. Wanneer er een startersleningaanvraag mogelijk is dan bereken je hoe hoog de starterslening voor jou is. RegelingFD helpt je verder bij een starterslening berekenen en alle ingewikkelde zaken die er bij het kopen van een eerste huis komt kijken. Als jou financiële coach sta ik het gehele traject naast jou om je duidelijkheid te geven over je starterslening en hypotheek!

Bij Johan Regeling van RegelingFD vind je verschillende diensten onder één dak. Dit bespaart je veel tijd en geld. We zetten graag onze kennis en expertise in om jou te helpen bij het kopen van je eerste eigen woning. Bereken eerst je starterslening voordat je begint met bezichtigen.

Bereken starterslening met RegelingFD

​Als je naast jou hypotheek extra wilt lenen om bijvoorbeeld jouw droomhuis toch te kunnen kopen, dan is een starterslening iets voor jou. Een starterslening is een extra hypothecaire lening die naast de hypotheek van de bank loopt. Deze vraag je aan in de gemeente waar je wilt gaan wonen.

voorwaarden

Aan een starterslening zijn vaak voorwaarden verbonden. Voldoe je aan de voorwaarden dan kom je in aanmerking voor de starterslening. Deze voorwaarden hangen vaak samen met jouw huidige woonplaats, uw inkomen of uw leeftijd. De voorwaarden van een starterslening zijn in elke gemeente verschillend. Neem daarom contact met mij op als je meer wilt weten over de mogelijkheden van een starterslening in de gemeente waarin jij een huis wilt kopen. Johan geeft je graag alle informatie en advies die je nodig hebt en helpt je graag met de aanvraag voor een starterslening. Zo help ik jou om het huis van je dromen te kopen! Kom vrijblijvend bij mij langs of mail mij.

Wanneer je in aanmerking komt voor de starterslening wordt deze getoetst bij SVN. Voordat SVN gaat toetsen hebben wij ook al het gehele dossier getoetst.

Bel nu voor een afspraak Wil je alleen een hypotheek online berekening kan dat natuurlijk ook

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.