Bereken je hypotheek online

Bereken je hypotheek online

Als  jij wilt precies weten hoeveel hypotheek je kan krijgen dan bereken je hypotheek online,

Bereken mijn maximale hypotheek

Indien niet van toepassing vul dan een 0 in.

 

Je hebt gezocht op Bereken je hypotheek online i.v.m. jouw  mogelijkheden. Maar of je nu veel of weinig hypotheek kunt krijgen feitelijk wil je jouw droomwoning met betaalbare maandlasten. Bereken je hypotheek online altijd eerst voordat je gaat bezichtigen. De volgende factoren spelen o.a. een rol bij het bepalen hiervan.

 • hoogte van je inkomen
 • koop je met of zonder starterslening
 • koop je alleen of met je partner
 • is er een subsidieregeling van toepassing
 • de aankoopprijs van de woning
 • welke taxatie waarde heeft de woning
 • heb je overige financiële verplichtingen zoals kredieten betaal je alimentatie en of studiefinanciering

Rekening houdende met bovenstaande factoren kan het maar zo zijn dat je in het ene geval € 45.000 meer krijgt dan in het andere geval.

Inkomen voor hypotheek

Voor het bepalen van de maximale hypotheek heb je uiteraard met je inkomen te maken. Enkele jaren geleden was alleen het inkomen van belang. Gelukkig is daar een stokje voor gestoken. Ook om jezelf te beschermen, immers wat nu betaalbaar is kan over een paar jaar veranderen.

Indien jouw inkomen niet toereikend is en je hebt nog nooit een eigen  koopwoning gehad kom je wellicht in aanmerking voor een starterslening. Deze starterslening dekt het verschil tussen jouw eerste hypotheek van de bank en de aankoop van de woning. Er zit een maximum aan dit is per gemeente verschillend. Daarom bereken je hypotheek voordat je de starterslening berekend. Bel ons voor meer info.

Taxatiewaarde

Bereken hypotheek

De taxatiewaarde van de woning is tevens van belang. Je krijgt nooit meer hypotheek dan 100% van de taxatiewaarde van de woning. Een rekenvoorbeeld: met jouw inkomen kan je € 230.000 krijgen aan hypotheek. Je zoek tocht zal dan tussen de € 200.000,00 en €  250.000,00 liggen. Eenmaal een woning gevonden met als vraagprijs € 240.000,00 laat je de woning taxeren en het taxatierapport valideren door het NWWI! Wanneer de taxateur de woning getaxeerd heeft op € 210.000 weet je dat de verkopende partij teveel geld vraagt voor de woning. Hier kun je rekening mee houden met de onderhandelingen. Je kan in deze situatie de woning volledig financieren zonder eigen geld. Hoe dit mogelijk is vertel ik je graag in een gratis oriënterend gesprek bel mij nu voor een afspraak.

Bereken je hypotheek online en de bijbehorende mogelijkheden altijd voordat je gaat bezichtigen.

Bereken je hypotheek voordat je begint met bezichtigen. Wellicht logisch maar in heel veel gevallen gebeurd dit niet. Indien je niet weet wat de maximale hypotheek is dan kan je ook niet weten of een eventuele verbouwing past binnen de mogelijkheden. Een hypotheekberekening is dus niet alleen zaligmakend zoals  je hierboven ziet.

Starter in de woningmarkt

Als je als starter voor het eerst een eigen huis wilt gaan kopen kan er behoorlijk wat op je afkomen. Het aanbod aan koopwoningen is groot. Waar moet je allemaal op letten. Wat is een goede prijs voor een huis? Waar het allemaal mee begint is jouw budget. Wat kan je uitgeven aan uw eerste eigen huis? Tijdens een gesprek met een hypotheekadviseur wordt er al snel veel duidelijk. Bij RegelingFD helpen we je graag. Bij ons kun je terecht voor al jouw vragen op het gebied van hypotheken en de aankoop van je eerste huis.

Advies op maat

We denken met je mee, luisteren naar jouw verhaal en jouw wensen en geven je tenslotte advies op maat. Met RegelingFD wordt de aankoop van jouw eerste huis geen grote uitdaging, maar een fijne ervaring waarbij je later met plezier en tevredenheid op terug zal kijken. Door gebruik te maken van onze kennis en expertise en onze bereken je hypotheek wordt het veel eenvoudiger om een huis te kopen. Zo kan RegelingFD jou bijvoorbeeld ook alles vertellen over een starterslening.

Welke bank

Misschien heb je wel een sterke voorkeur voor een bepaalde bank, of wil jij graag dat jouw levensstijl past bij jouw bank. Wij samen zorgen ervoor dat je een hypotheek krijgt met een gunstige hypotheekrente van een bank die bij jou past! Bereken hypotheek samen met RegelingFD en je weet direct wat jouw mogelijkheden zijn!

Een starterslening aanvragen

Bereken je hypotheek online

Als je naast jouw hypotheek extra wilt lenen om bijvoorbeeld dat éne droomhuis toch te kunnen kopen, dan is een starterslening misschien wel iets voor jou. Een starterslening is een slimme en betrouwbare manier om extra te kunnen lenen. Om voor een starterslening in aanmerking te komen moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo mag het inkomen van jou niet te hoog zijn, of moet je soms al een tijd woonachtig zijn in de plaats waar jij je eerste koophuis wil gaan kopen. De precieze voorwaarden die van toepassing zijn op een starterslening, zijn per gemeente verschillend.

Meer info

Bij RegelingFD geven we jou graag meer informatie als je al weet in welke gemeente je een huis wilt gaan kopen. We kunnen jou dan precies vertellen welke voorwaarden er zijn voor een starterslening en of je hiervoor in aanmerking kunt komen. Ook op de website van de gemeente waarin je een huis wilt kopen kun je vaak meer informatie vinden over de voorwaarden die van toepassing zijn voor een starterslening. Voldoe je aan de voorwaarden? Wij helpen je graag met het aanvragen van een starterslening. Zo is jouw droomhuis ineens toch binnen handbereik!

​Een eigen huis kopen

​Een eigen huis kopen is niet altijd even eenvoudig. Er komt veel bij kijken, zeker wanneer je voor de eerste keer een eigen huis koopt en voor het eerst een hypotheek aan gaat vragen. Bij RegelingFD zijn we er voor jou. Jouw wensen staan bij mij centraal. Hoewel we objectief bemiddelen met nagenoeg alle geldverstrekkers en met name kijken naar de laagste hypotheekrentes, kijken we ook altijd of deze geldverstrekker past bij jou wensen en jouw situatie. Zo bieden we objectief en onafhankelijk hypotheekadvies op maat. We staan je ook bij, met een aanvraag starterslening indien dit een oplossing biedt en aansluit bij jouw wensen. Een starterslening is een lening die ervoor zorgt dat u als starter net dat beetje extra kunt lenen, waardoor u toch dat ene droomhuis kunt kopen.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

  Contact met RegelingFD

  Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.