[siteorigin_widget class=”FT_Widget_Heading”][/siteorigin_widget]

Schadeverzekering afsluiten via RegelingFD

Een schadeverzekering afsluiten doe je niet elke dag. Het is dan ook belangrijk om dit meteen goed te regelen. Een schadeverzekering vraag deze aan met onafhankelijk advies. Doe dit daarom via een intermediair die vrijwel overal en bij elke maatschappij terecht kan. Hij weet precies waarom welke verzekering bij jou past en zorgt ervoor dat je een verzekering afsluit die aansluit bij jou wensen en behoefte.

Voor een schadeverzekering ga je naar

Schadeverzekering

Verzekeringen

Wanneer weet je welke schadeverzekering jij moet afsluiten? Via onze bemiddeling krijg jij zodoende wat jij belangrijk vindt en welke schadeverzekering noodzakelijk is. Dit met de juiste dekking. Per verzekering zal ik wat belangrijke aspecten vertellen.

Aansprakelijkheidverzekering

Mijn advies is om altijd een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Deze schadeverzekering biedt dekking bij veel voorkomende ongelukken. Bijvoorbeeld jij loopt te winkelen in het centrum steekt de straat over zonder goed uit te kijken. Doordat jij dit doet moet een fietser daarom uitwijken voor jou. Deze fietser wil jou niet bezeren en jou niet aanrijden. Zodoende wijkt hij uit. Als gevolg van het uitwijken rijdt hij tegen een auto aan en maakt hierbij schade. Door een ongelukkige handeling van jou maakt de fietser schade die de automobilist betaald wilt hebben. De automobilist stelt de fietser in eerste instantie aansprakelijk. Deze op zijn beurt komt weer terecht bij jou. Jij deed ten slotte iets zonder uit te kijken. Hiervoor word jij daarom dan ook aansprakelijk voor gehouden en zal jij deze schade moeten betalen. Met een goede aansprakelijkheidsverzekering wordt deze schade dan ook betaald door de verzekeraar.

Autoverzekering

Bij een Autoverzekering heb je heel veel keuze mogelijkheden om deze te gaan verzekeren. Teveel keuze om zo even in het kort te vertellen in deze blog. Als tip geef ik je wel mee verzeker alleen een auto voor jezelf. Zorg ervoor dat diegene die vermeld staat op het kenteken ook diegene is die de auto uiteindelijk verzekerd. Zorg er ook voor dat de auto is verzekerd voor de jongste bestuurder. Dit voorkomt een hoop narigheid achteraf bij schade.

Opstal verzekering

Een opstalverzekering zorgt ervoor dat je bij een grote schade bijvoorbeeld door brand niet meteen je vermogen hoeft aan te spreken maar hiervoor de opstalverzekeraar kan aanspreken. Deze schades zijn vaak zo groot dat je deze niet uit eigen middelen kunt betalen. Huiseigenaren met een hypotheek zijn verplicht om een opstalverzekering af te sluiten. Vaak is er ook een dekking voor glasschade in opgenomen.

Inboedelverzekering

Wanneer je kiest voor een inboedelverzekering, kies dan voor een inboedelverzekering bij dezelfde maatschappij als van de opstalverzekeraar. Immers bij schade wil je geen touwtrekkerij van wie betaalt nu de opgelopen schade. Als gevolg van een gedekte gebeurtenis moet een maatschappij zodoende de ontstane schade daarom altijd betalen. Het maakt daarom niet uit welke schadeverzekering de schade dan betaald. Immers de opstal en inboedelverzekering lopen bij dezelfde maatschappij en onderling zoeken zij dan maar uit wie wat betaald en waarom.

Rechtsbijstandverzekering

Deze verzekering helpt jou bij conflicten waarbij jezelf niet uitkomt. Deze conflicten kunnen gaan over je ontslag, een verkeersschade of bijvoorbeeld een burenruzie en nog veel meer. Ik adviseer jou om bij jezelf na te gaan of deze rechtsbijstandverzekering noodzakelijk is. Heb je twijfels hierover bespreek deze dan met jou adviseur.

Naast deze schadeverzekering kun je ook terecht bij ons voor hypotheken. Lees ook eens ons blogbericht over eigen inbreng hypotheek.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.