[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Eigen inbreng hypotheek

Niet in alle gevallen wil je je bij elkaar gespaarde vermogen aanspreken voor de kosten van de financiering van je aangekochte woning. Eigen inbreng hypotheek kan ook ook anders. Voor doorstromers bijvoorbeeld. Deze groep mensen met een huidige koopwoning in hun bezit lossen af van hun hypotheek. Wanneer zij twee jaar geleden een koopwoning hebben gekocht voor circa € 200.000,00 hebben zij in deze twee jaar al € 8.500,00 afgelost.

Dit afgeloste bedrag van € 8.500,00 kun je bijvoorbeeld gebruiken voor herfinanciering van de aankoopkosten van je nieuwe woning. Bij een nieuwe hypotheek aanvraag kun je het afgeloste deel weer opnieuw mee aanvragen of dat je nooit een hypotheek hebt gehad. Wel is er een verandering in de rente aftrek gekomen voor dat opnieuw gefinancierde deel. Het deel wat je opnieuw leent mag je voor de resterende periode van de 30 jaar fiscaal aftrekken. Wil je jouw mogelijkheden weten vul dan nu onderstaande aanvraag in hier zijn geen verdere kosten en of verplichtingen aan verbonden.

Bereken eigen inbreng hypotheek
Vul ook het huisnummer achter de postcode in!
reCAPTCHA is required.

Ook kun je nog steeds een huis kopen zonder eigen geld. Dit heeft allemaal te maken met de waarde van de woning die je wilt gaan aanschaffen. Is de waarde van de aan te schaffen woning hoger dan de prijs die je er voor moet betalen. Dan kun je wanneer je inkomen hiervoor toereikend is deze extra speling tussen de aankoopprijs en de waarde van de woning mee financieren.

Eigen inbreng hypotheek

Wij hebben een unieke werkwijze die geen bank kent. Wij helpen je bovendien met het hele proces. Nadat jullie een berekening hebben gemaakt en weten tot welk bedrag je kunt gaan kijken op een van de woningsite’s. Hebben jullie uit eindelijk een keus kunnen maken uit dit grote aanbod. Afhankelijk van jullie huidige situatie, bijvoorbeeld bij de aankoop van je eerste huis was je nog alleenstaande en nu wil je met zijn tweeen gaan kopen. Of eerst hebben jullie met zijn tweeen gekocht en willen nu groter gaan wonen vanwege jullie kinder wens. Wil je je nu gaan voorbereiden naar de nieuwe situatie

Eigen inbreng hypotheek

helpt je met het gehele proces:

 • verzamelen van de benodigde stukken
 • inventariseren van jullie wensen en behoeften
 • het monitoren van welke stappen eerst te nemen
 • waarde controle bij het kadaster van de aan te kopen woning en vergelijkbare woningen in de omliggende omgeving
 • controle van de koopovereenkomst
 • ervoor zorgen dat je het maximale eruit haalt met je waarderapport
 • zorgen voor de bankgarantie
 • controle op de kritieke datums zodat je geen fouten maakt in het aankoop proces.

Bij de aankoop van een huis moet je hypotheek passeren via een notaris. Kijk daarom dan ook ook eens de goedkoopste notaris.nl.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

  Contact met RegelingFD

  Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.