Ouder kind hypotheek

Wanneer je als ouder je kind wil gaan helpen kan dat op verschillende manieren. Onder andere met de Ouder kind hypotheek. Hoe zit deze constructie ouder kind hypotheek eruit. Als ouder zijnde heb je al een woning. Deze woning is vaak al grotendeels afgelost en heeft dus nog maar een laag gedeelte aan hypotheek. Ook heeft menig ouder een overwaarde op het huis. Dit huis is in de tijd gekocht dat je als gezin hierin hebt geleefd en nu de kinderen de deur uitzijn je juist weer kleiner wilt gaan wonen. Vaak vanwege dat de werkzaamheden teveel worden denk aan groot onderhoud schilderwerkzaamheden etc. Een te grote tuin waarin het werk juist teveel gaat worden.

Daar en tegen kan je als kind inmiddels de wens hebben om groter te willen gaan wonen. Je eerst gekochte woning is vaak niet z’n grote woning. Na de fase van samenwonen komt er een fase dat je als kind de wens hebt om groter te gaan wonen.  Dit heeft er vaak mee te maken dat er gezinsuitbreiding op komst is of dat de kinderen inmiddels groter zijn geworden. Je simpelweg gewoon meer behoefte hebt aan extra ruimte. Voor deze doelgroep is de Ouder kind hypotheek dan ook een ideale oplossing.

Jullie ruilen van woning en passen de hypotheek hierop aan. Een win win situatie noemen we dat. Wil je hier meer van weten vul dan onderstaand contactformulier in.

Ouder kind hypotheek
reCAPTCHA is required.

 

Een aanvraag voor een ouder kind hypotheek is specialisten werk en zeker geen standaard situatie er zijn de nodige valkuilen waarbij wij van

Ouder kind hypotheek

je dan ook graag voor behoeden. Met onze kennis helpen we jullie dan ook vakkundig door deze woninruil heen. We begeleiden jullie vanaf het begin tot aan het moment van passeren van jullie hypotheek bij de notaris. Alleen zo ben je er zeker van dat de valkuilen die er nou eenmaal zijn bij z’n transactie ook in goede banen wordt geleid. Lees ook onze blog bericht hypotheek aanvraag.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.