Online Hypotheek

Je hebt zoveel keus als dat er wensen zijn. Bij een online hypotheek kun je nooit alles vinden wat jij graag zou willen. Bij een online hypotheek zonder advies wordt nooit alles besproken dan dat er mogelijkheden zijn. Dat betekend dat wanneer jezelf zonder advies een hypotheek wilt afsluiten je een standaard product krijgt. Bij ons regel je een online hypotheek dan ook alleen in combinatie met advies.

Indien niet van toepassing vul dan een 0 in.
Postcode en huisnummer

 

Een berekening maken van je mogelijkheden kan natuurlijk wel zonder advies. Wij van Regeling Financiële Dienstverlening nodigen jou dan ook uit om alvast een berekening te gaan maken van jou maximale hypotheek mogelijkheden. Wanneer je deze berekening hebt gemaakt weet jij tot welk bedrag jij op Funda kunt gaan zoeken.

Naast Funda zijn er natuurlijk nog meer huizen sites zoals jaap.nl en huizenzoeker.nl.

Online Hypotheek gaat via RegelingFD wij vragen deze aan. Wij vinden dat je hierbij advies nodig hebt om zo niet in valkuilen te lopen.

Valkuilen zijn

  • een verkeerde rentevastperiode kiezen deze rentevastperiode kan je beperken in de mogelijkheden van de aanbieders en de hoogte van de maximale hypotheek
  • de verkeerde aflosvorm kiezen waardoor de maandelijkse lasten niet (optimaal) overeenkomen met jou wensen
  • niet de juiste taxatie krijgen voor je huidige woning hierdoor kan er veel  eigen geld nodig zijn om toch je droomhuis te kunnen kopen
  • Aanbieders met de laagste rente zijn niet altijd de beste en ook niet altijd verkrijgbaar dit maakt een emotie aankoop heel gemakkelijk

Zo zijn er dus een aantal valkuilen die van invloed zijn bij het afsluiten van een online hypotheek. Wij zeggen dan ook niet voor niets schoenmaker blijf bij je leest. Ons vak is heel boeiend en dynamisch de regelgeving verandert voortdurend. Van al deze veranderingen zijn wij dan ook volledig op de hoogte en nemen dit mee in ons advies voor jou.

online hypotheek

vindt online hypotheek aaanvragen dan ook vanzelfsprekend en doet dit graag voor jou. Ook interessant is onze blog vrij op naam kosten en dat gaat niet alleen over nieuwbouw.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.