Nieuwe rentevastperiode kiezen

Een nieuwe rentevastperiode kiezen! Vaak 3 maanden voor het verstrijken van je huidige hypotheek rentevastperiode  ontvang je van de geldverstrekker een nieuw rentevoorstel. Gebruik dit moment vanaf de eerste dag tot aan de laatste dag om een goede keus te maken voor de nieuwe periode. Dit bepaald al met al namelijk weer de nieuwe maandlasten. Kortom wil jij weten of jij ook weer opnieuw de juiste keuze maakt? Neem dan nu vrijblijvend contact op met RegelingFD uit Amersfoort.

 

RegelingFD berekend kosteloos of jouw maandlasten ook naar beneden kunnen gaan. Nadat er een berekening is gemaakt weet jij hoeveel voordeel je hierbij kan behalen. 

nieuwe rentevastperiode kiezen

Wil jij ook nieuwe rentevastperiode kiezen?

Wij kijken graag samen met jou naar je huidige aanbieding van jouw hypotheekverstrekker. Deze aanbieding zetten wij dan af tegen ruim 25 andere aanbieders in de markt. Zo kunnen wij heel goed inschatten of de aanbieding in lijn ligt met andere hypotheek verstrekkers. Wat bovendien veel mensen niet weten is dat er op het moment dat de rentevastperiode afloopt geen boete is verschuldigd bij overstappen.

Kortom daarom is een kritisch vergelijk bij het eindigen van je huidige rentevastperiode ook zo belangrijk en noodzakelijk. Hierbij is advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur een must. Een onafhankelijke hypotheekadviseur zorgt ervoor dat je niet teveel betaald en de hypotheek aansluit bij je huidige leefstijl. In eerdere blog berichten hebben we een voorbeeld gegeven wanneer je 0,10% of meer aan hypotheekrente teveel betaald, wat dat uitmaakt in uiteindelijke terug betaling van je hypotheek.

Verkort voorbeeld:

Bij geldverstrekker X betaal je over een hypotheek van  € 250,000,00 al gauw 0,20% meer hypotheek als bij een andere geldverstrekker bijvoorbeeld bij A. Dat komt al gauw op € 500,00 euro per jaar meer. Over een periode van 10 jaar is dit dus al gauw € 5.000,00 meer.