Nieuwe rentevastperiode kiezen

Een nieuwe rentevastperiode kiezen! Vaak 3 maanden voor het verstrijken van je huidige hypotheek rentevastperiode  ontvang je van de geldverstrekker een nieuw rentevoorstel. Gebruik dit moment vanaf de eerste dag tot aan de laatste dag om een goede keus te maken voor de nieuwe periode. Dit bepaald al met al namelijk weer de nieuwe maandlasten. Kortom wil jij weten of jij ook weer opnieuw de juiste keuze maakt? Neem dan nu vrijblijvend contact op met RegelingFD uit Amersfoort.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen?

Bereken dan nu gratis je hypotheek mogelijkheden en ontvang direct antwoord

 

RegelingFD berekend kosteloos of jouw maandlasten ook naar beneden kunnen gaan. Nadat er een berekening is gemaakt weet jij hoeveel voordeel je hierbij kan behalen. 

nieuwe rentevastperiode kiezen

Wil jij ook nieuwe rentevastperiode kiezen?

Wij kijken graag samen met jou naar je huidige aanbieding van jouw hypotheekverstrekker. Deze aanbieding zetten wij dan af tegen ruim 25 andere aanbieders in de markt. Zo kunnen wij heel goed inschatten of de aanbieding in lijn ligt met andere hypotheek verstrekkers. Wat bovendien veel mensen niet weten is dat er op het moment dat de rentevastperiode afloopt geen boete is verschuldigd bij overstappen.

Kortom daarom is een kritisch vergelijk bij het eindigen van je huidige rentevastperiode ook zo belangrijk en noodzakelijk. Hierbij is advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur een must. Een onafhankelijke hypotheekadviseur zorgt ervoor dat je niet teveel betaald en de hypotheek aansluit bij je huidige leefstijl. In eerdere blog berichten hebben we een voorbeeld gegeven wanneer je 0,10% of meer aan hypotheekrente teveel betaald, wat dat uitmaakt in uiteindelijke terug betaling van je hypotheek.

Verkort voorbeeld:

Bij geldverstrekker X betaal je over een hypotheek van  € 250,000,00 al gauw 0,20% meer hypotheek als bij een andere geldverstrekker bijvoorbeeld bij A. Dat komt al gauw op € 500,00 euro per jaar meer. Over een periode van 10 jaar is dit dus al gauw € 5.000,00 meer.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.