Hypotheek zonder NHG

Een huis kopen en een Hypotheek zonder NHG afsluiten hoeft niet altijd een probleem te zijn. Wanneer je als koper een huis koopt boven de norm. Voor 2018 is deze norm gesteld op € 265.000,00. Dan wordt de hypotheek zonder NHG afgesloten. Dit bespaart je een borgstelling van 1% van de te financieren hypotheek. Je maandlasten kunnen hoger of lager uitvallen. Hoe gaat jou situatie er uitzien? Bereken het online.

Indien niet van toepassing vul dan een 0 in.
Vermeld hierboven de postcode en het bijbehorende huisnummer van jouw droomwoning. Deze is noodzakelijk voor nader kadastraal onderzoek.
  Hypotheek zonder NHG

 

Het kiezen van een rentevastperiode van lager dan 10 jaar vast kan alleen bij een hypotheek zonder NHG. Een hypotheek met NHG verplicht jou namelijk om een rentevastperiode te kiezen van 10 jaar of langer. Dit is niet in alle gevallen wenselijk. Denk bijvoorbeeld dat je er al over uit bent dat voor jou een variabele rente beter zal zijn. Jouw inkomen ruim voldoende is voor een Hypotheek zonder NHG. Jij de maandlasten makkelijk kunt dragen. Variabele maandlasten past dan ook helemaal binnen jouw wensen pakket. Voor deze type koper is een Hypotheek zonder NHG dan ook beter geschikt.

Keuze vrijheid voor de koper(s)

Voor kopers die hun hypotheek variabel in willen kunnen vullen. Denk hierbij aan een gedeelte van de hypotheek voor minimaal 5 jaar vast te willen zetten en het overige gedeelte voor 20 jaar. Al dit soort varianten zijn mogelijk bij een hypotheek zonder NHG. Of het altijd de goedkoopste keuze is wanneer je kunt kiezen tussen een hypotheek met NHG of een Hypotheek zonder NHG. Dat is afhankelijk van veel factoren. Bespreek deze factoren dan ook met een specialist. Alleen hij kan je hierin goed adviseren.

Een hypotheek adviseur van RegelingFD is helemaal op de hoogte van de laatste regelgeving en actuaiteiten. Hij kan zijn kennis dan ook gebruiken om jou van een goed advies te voorzien. Wanneer jij een goed en duidelijk advies krijgt alleen dan kun jij de juiste beslissing maken. Ben je er nog niet helemaal uit lees dan ook mijn blog over een Hypotheek met NHG.

Johan Regeling van:

Hypotheek zonder NHG

Wil jou dan ook graag hierbij helpen.

Dit zegt Business insider over de NHG hypotheek

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.