Hypotheek met NHG

Kies je voor een Hypotheek met NHG dan leen je geld op een veilige wijze. Een Hypotheek met NHG is dan ook een hypotheek die verantwoord is en bij je inkomen past. Bereken dan ook jou maximale hypotheek mogelijkheden met NHG.

Gratis hypotheek berekening aanvragen
zzp hypotheek
Indien niet van toepassing vul dan een 0 in.
 

Jouw verhaal is wat telt

Wij van RegelingFD luisteren graag naar jouw verhaal. Welke wensen en behoeften zijn er. Wanneer dit allemaal is besproken kunnen we aan de slag. Met aan de slag gaan bedoelen we het volgende:

 • Het bepalen van de haalbaarheid van jullie wensen en behoeften, bijvoorbeeld stabiele maandlasten en een langere rentevastperiode, verbouwing etcetera.
 • In welke levensfase zitten jullie. Hebben jullie een kinderwens dan houden we hier rekening mee. Bij gezinsuitbreiding stijgen de woonlasten in de toekomst. De betaalbaarheid van jullie hypotheek moet hier wel bestand tegen zijn.
 • Bepalen van jullie woonlasten en het kiezen van de rentevast periode.
 • Een risico analyse opstellen en deze scenario’s analyseren, wat gebeurt er in geval van werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid, scheiden en of overlijden.

Wij van RegelingFD zorgen ervoor dat jouw verhaal past binnen de normen van een Hypotheek met NHG.

Hypotheek met NHG

Een hypotheek met NHG is een hypotheek met een financieel vangnet waarop je kunt terugvallen bij onverwachte problemen. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

Onverwachte problemen kunnen zijn:

 • ineens is/wordt je relatie beëindigd dat kan door een onherstelbare verstoorde relatie komen of ineens door overlijden van je partner
 • je wordt in eens op straat gezet door je werkgever en raakt hierdoor buiten jouw schuld om werkeloos
 • tijdens de looptijd van je hypotheek raak je arbeidsongeschikt

Dit zijn zo een paar realistische voorbeelden die je in de financiéle problemen kunnen brengen. Hierdoor kan gedwongen verkoop dan ook het gevolg van zijn. Het is fijn om te weten dat ze je bij RegelingFD dan hier ook rekening mee hebben gehouden. Zij hebben goed naar jouw verhaal geluisterd en jou een hypotheek met NHG geadviseerd

Een Hypotheek met NHG is niet gratis

Je betaald dan ook 0,9% aan kosten van je totale hypotheek. Bij een hypotheek van € 225.000,00 betaal je dus € 2.025,00 aan NHG. deze kosten is een borgtocht provisie. De NHG garantie wordt verstrekt door de stichting waarborgfonds eigen woningen ook wel aangeduid als WeW.

Hypotheek met NHG

Hypotheek met NHGis er klaar voor in 2019. RegelingFD uit Amersfoort helpt jou graag. Ben jij een aankomende koper en of doorstromer  wij adviseren jou dan ook een Hypotheek met NHG.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

  Contact met RegelingFD

  Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.