Doorstromers zonder eigen geld kunnen wel groter wonen.

Verschillende kopers die al meerdere jaren in een koopwoning wonen hebben vaak al een (klein) vermogen opgebouwd. Doorstromers zonder eigen geld kunnen wel groter wonen. Zij hebben de wind in de zeilen doordat zij al een gedeelte hebben afgelost. Ook zijn de woningen de afgelopen jaren veel duurder geworden. Dit komt door de inflatie en de krappe woningmarkt. Hierdoor brengt de verkoop meer op dan dat ze nu nog aan hypotheek hebben. Wil jij jou mogelijkheden weten? Vul dan nu direct het berekeningsformulier in.

Ik ben doorstromer bereken nu mijn mogelijkheden en benodigde eigen geld
reCAPTCHA is required.

 

Wij berekenen dan hoeveel overwaarde je hebt. Met deze overwaarde kun je dan verhuizen, groter gaan wonen. In 2018 mag je nog maar 100% van de taxatiewaarde aan hypotheek financieren. Naast de aankoop van een nieuwe woning heb je vaak ook te maken met financieringskosten zoals in het voorbeeld is weergegeven.

Doorstromers zonder eigen geld kunnen wel groter wonen.

Veel woningbezitters kunnen deze financieringskosten niet zelf betalen. In dit voorbeeld zijn de financieringskosten € 13.025,00. Dat is een fors bedrag wat niet iedere woningeigenaar zo heeft liggen. Hierdoor kan er stagnatie op de woningmarkt ontstaan. Het is voor doorstromers met overwaarde dan ook makkelijker om deze overstap naar een grotere woning te maken. Zij hebben al een gedeelte van de hypotheek ingelost, de woning is in waarde gestegen. Met deze middelen kunnen zij een nieuwe stap financieren zonder dat zij direct hun eigen geld hoeven te gebruiken. Wanneer je via ons de hypotheek regelt kunnen wij ook de taxatie van de nieuwe woning regelen.

Hierbij nodig ik dan ook doorstromers uit om contact op te nemen met ons voor een vrijblijvend en kosteloze informatiegesprek. Je krijgt tijdens dit informatiegesprek direct te horen of en welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.