Hypotheek verhogen

Hypotheek verhogen

Je hypotheek verhogen kan op verschillende manieren prima en gemakkelijk gerealiseerd worden. Kun je hierbij wel wat hulp gebruiken vul dan nu het contactformulier in. Wij gaan je dan natuurlijk helpen!

Bereken mijn maximale hypotheek

Indien niet van toepassing vul dan een 0 in.

Woningwaarde rapport

Dit woningrapport kun je laten opstellen bij CalcasaDeze Organisatie taxeert je woning in een hele korte tijd meestal is het in een paar minuten geregeld. Calcasa is dan ook niet gebonden aan een geldverstrekker. Dit bedrijf werkt heel precies en gedetailleerd. Doordat zij kiezen voor deze manier van werken zijn zij een grote concurrent voor taxateurs en hun taxatierapporten.

Dit is een heel groot voordeel voor u als consument. Het heeft echter ook een nadeel. Het nadeel is dat de waarde meestal lager is dan de waarde bij een taxatierapport. Uw hypotheek verhogen met een woningwaarde rapport kan dan ook een hele goede en voordelige manier zijn.

Taxatierapport

Een taxatierapport kent twee mogelijkheden: een niet gevalideerd taxatierapport en een gevalideerd taxatierapport. De meeste geldverstrekkers werken alleen nog maar met een gevalideerd taxatierapport. Een gevalideerd taxatierapport wordt uitgevoerd door verschillende validatie bedrijven. Een voorbeeld bedrijf die een taxatierapport valideert is het NWWI

NWWI

NWWI staat voor Nederlands Woning Waarde Instituut. Dit instituut hanteert waarden en normen die zijn samengesteld het Nederlands register vastgoed taxateurs. Deze organisatie staat dan ook garant voor een objectieve benadering en controle van de marktwaarde van de getaxeerde woning.

Kortom u krijgt waar voor uw geld. Dit taxatierapport heeft als groot voordeel dat er een 100% marktwaarde te financieren valt met het taxatierapport. Ook kunt u de hypotheek verhogen met  een WOZ verklaring.

WOZ verklaring

Indien de wet onroerende zaakbelasting waarde van uw woning flink hoger is. In ieder geval hoger is dan de huidige hypotheek die u nu op dit moment heeft is een woz verklaring indien het Hypotheek verhogen bedrag niet al teveel is vaak al afdoende. Dit is verreweg de goedkoopste oplossing.

Zoals je kunt lezen zijn er verschillende mogelijkheden om de woningwaarde aan te tonen. Daarnaast moet het inkomen uiteraard wel toereikend zijn om de hypotheek verhogen en de hogere lasten die daar bij horen te kunnen blijven betalen.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.