Hypotheek oversluiten en een besparing op je maandlasten!

Wil jij ook jouw hypotheek oversluiten en een besparing op jouw maandlasten! Onderneem dan nu actie en neem contact met ons op. Dat kan via het invullen van onderstaand contactformulier of via de mobiele WhatsApp button. 

Hypotheek oversluiten
reCAPTCHA is required.

Hypotheek oversluiten en een besparing op jouw maandlasten!

Hypotheek oversluiten en een besparing op je maandlasten!

De hypotheek rente is nog altijd heel laag. Echter wanneer we naar de historie kijken dan kunnen we nu zeggen dat een vergelijking in ieder geval goed is om te doen. Bijna 30 jaar geleden stond de hypotheekrente namelijk op 7,6% en kijken we iets minder ver terug. Bijvoorbeeld 15 jaar geleden toen toen was er ook al een dalende trend en was de hypotheek rente 4,6 %. dat is 3% lager. Nu anno 2019 staat de 10 jaarsrente nog altijd onder de 2%. Het is goed om dit te weten. Wat naar beneden kan kan ook weer terug naar boven. Al met al doe je er goed aan om je huidige hypotheek een keer kritisch onder de loep te nemen.

Kosten van het oversluiten

Bij het oversluiten van je hypotheek komen er al dan niet ook kosten bij kijken. Hoeveel deze kosten bedragen zijn afhankelijk van de werkzaamheden die het oversluiten met zich meebrengt. Immers er is geen situatie gelijk. Om je een indicatie te geven met welke kosten je onder andere te maken krijgt wanneer je gaat oversluiten zijn:

 • een taxatierapport laten maken van de huidige woning (vaak alleen noodzakelijk bij oversluiten naar een andere geldverstrekker)
 • notariskosten wanneer je naar een andere geldverstrekker toe gaat moet je ook weer opnieuw naar de notaris
 • advies en bemiddelingskosten

Waarom zou je willen oversluiten?

 1. Lagere maandlasten
 2. Een betere hypotheek variant/vorm kiezen
 3. De hypotheek rentevastperiode loopt af
 4. In geval van een scheiding
 5. Mijn huis is veel meer waard geworden in de tijd de risico opslag kan er af gehaald worden

Check ook jouw hypotheek en laat weten waar je interesse naar uit gaat zo gaan wij samen bepalen welke vervolgstappen er het beste genomen kunnen worden. In deze oriënterende fase betaald u nog helemaal niets. Ook is alles nog geheel vrijblijvend.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

  Contact met RegelingFD

  Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.