Hypotheek met een krediet er naast

Dit kan gaan om al een bestaand krediet wat je al had op het moment dat je een hypotheek wilt gaan aanvragen. Of je hebt de wens om een hypotheek met een krediet er naast af te sluiten. Wil jij weten welke mogelijkheden er voor jou zijn neem dan contact op met ons en vul onderstaand contactformulier in. Klik een vinkje aan waar jou voorkeur naar uit gaat en wij nemen dan contact met je op.

Contactformulier Algemeen

 

Wij van RegelingFD helpen jou graag om naar jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden te kijken. Er is ons dan ook geen scenario vreemd. Niet in alle gevallen is het toegestaan om deze combinatie van hypotheek met krediet er naast goed te keuren. Hypotheek verstrekkers kijken ten alle tijden naar de betaalbaarheid van de nieuwe hypotheek in combinatie met het krediet.

Consumenten beschermen tegen teveel krediet.

Rekening houdend met de betaalbaarheid van de hypotheek met een krediet ernaast vragen wij je in het begin alleen maar naar jouw contactgegevens en naar jou voorkeuren. Dit doen wij in verband met je privacy.  Overige benodigde gegevens hoef je pas op een later moment aan te leveren.  We kunnen heel veel voorbeelden weergeven in deze blog er zal er geen één gelijk zijn aan jou scenario. Als Financieel Adviseur Johan Regeling en eigenaar van RegelingFD nodig ik jou dan ook uit om het contact formulier in te vullen.

Na het invullen van dit contactformulier wordt er met jou contact opgenomen. Na jouw wensen te hebben besproken gaan we dan de vervolg strategie bepalen. Via deze werkwijze kom je er heel snel achter of je wensen haalbaar zijn of dat je deze moet bijstellen.

Veel voorkomende vragen zoals:

  • Ik heb al een lening in het verleden afgesloten krijg ik nu nog wel een hypotheek
  • Met studiefinanciering een hypotheek aanvragen
  • is mijn 2 jarig telefoonabonnement van mijn mobiel ook een krediet

Op al deze vragen en nog vele andere hebben wij van

Hypotheek met een krediet er naast

 

een pasklaar antwoord voor jou. Wacht dan ook niet langer en neem gewoon vrijblijvend en zonder kosten contact met ons op.

Ook verwijzen we jou naar de belastingdienst hier vertellen zij je alles over de fiscale aftrek mogelijkheden en een hypotheek

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.