Beleggingshypotheek

Heeft u ook een tegenvallende beleggingshypotheek. Veel huiseigenaren hebben hier al dan niet mee te kampen. Een hypotheek met een beleggingsverzekering beloofde vaak gouden bergen. Door de hoge kosten structuur van de verzekeringsmaatschappij(en) hebben veel polis bezitters nu een veel lager rendement op hun ingelegde premie.Het was veel mooier voorgespiegeld dan dat het in werkelijkheid was. De beleggingshypotheek is voor veel huiseigenaren dan ook een enorm blok aan hun been.

Heeft u ook nog een beleggingshypotheek? Veel huizenbezitters die in de jaren 90 een huis hebben gekocht hebben naast de aflossingsvrije hypotheek een beleggingsverzekering afgesloten. In deze beleggingsverzekering zit ook vaak een dekking voor overlijden. De ingelegde premie werd gebruikt voor de volgende zaken

  • eerste kosten voor de verzekeringsmaatschappij ( denk hierbij aan de ontwikkeling en tot stand komen van het product)
  • kosten voor de dekking van het overlijden van de verzekerde
  • afsluitkosten (betaalde provisie) aan de bemiddelaar van het product
  • opbouw van vermogen voor de polishouder

De beleggingshypotheek kent een verzekeringnemer, verzekerde(n) en een premiebetaler.

Beleggingshypotheek en de mogelijkheden

Huiseigenaren die in een beleggingsverzekering vermogen opbouwen betalen teveel aan kosten. Deze kosten werden onder andere gebruikt voor de overlijdensrisicoverzekering. Hier werden toren hoge risicopremies voor berekend. Dat betekend dat er weinig over blijft van de ingelegde premie om vermogen op te bouwen. De insteek bij het afsluiten was dat het vermogen zou gaan groeien door de beleggingsresultaten. Wanneer dit zou gaan gebeuren zou de premie voor de overlijdensrisico dekking lager worden. Dat zou mogelijk zijn geweest wanneer de beleggingsresultaten zouden doen wat er voorgeschoteld werd. Namelijk een positief rendement op uw premie tot wel 8 a 10 %. Echter het tegenovergestelde kwam uit.

Crisis en beleggingsresultaten

Op 11 september 2001 zakte alle beurzen in tot aan een dieptepunt. Wie 11 september hoort denkt meteen aan de beurs crash ten gevolgen van de aanslagen in Amerika. Dit heeft alle winsten doen verdampen ook die van u. Het consumenten vertrouwen heeft toen een enorme dreun gehad. Deze dreun heeft er toen toe geleid dat ook het vertrouwen in de financiële markten verdween. Alles bij elkaar opgeteld heeft ervoor gezorgd dat deze resultaten als sneeuw voor de zon verdwenen.

Oplossing voor deze tegenvallende beleggingsverzekering(en).

Maak vrijblijvend en zonder kosten een afspraak met ons en wij komen met een passende oplossing. U betaald alleen voor onze dienstverlening als wij de dienstverlening ook voor u gaan uitvoeren. Hierover ontvangt u vooraf van ons een opgave over de kosten. Vul daarom dan ook nu het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Contactformulier Beleggingsverzekering

 

Lees ook eens één van mijn andere berichten. U bent van harte welkom bij:

Beleggingshypotheek

 

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.