Hypotheek kosten

Wanneer jij op zoekt bent naar een woning krijg je namelijk te maken met allerlei hypotheek kosten. Denk hierbij aan de kosten voor een het aanvragen van een bankgarantie. Het regelen van een taxatierapport. Kosten voor het inschakelen van een hypotheekadviseur. Deze zorgt ervoor dat jij de juiste keuzes kunt maken. Dit doet hij door jou onafhankelijk advies te geven en objectief te bemiddelen in de hypotheek.

Zorg ervoor dat je naar een adviseur gaat die met veel geldverstrekkers samenwerkt. Zo weet je dat je een hypotheek krijgt die bij je past. Hiervoor brengt de adviseur advies en bemiddelingskosten voor in rekening.

Al deze hypotheek kosten en notariskosten kun je tot een bepaald bedrag nog mee nemen in de hypotheek.

Dat scheelt je weer eigen geld.

hypotheek kosten

Eigen geld

Een huis kopen zonder eigen geld. In veel gevallen is dit nog steeds mogelijk namelijk. Zo kun je de hypotheek kosten nog steeds meefinancieren in de hypotheek. Dit is wel afhankelijk van de woonplaats. Koop je in de Randstad dan heb je altijd eigen geld nodig en kun je daarom de hypotheek kosten niet mee financieren. Dat komt omdat ze bovendien in de randstad daarom boven de vraagprijs bieden.

Ze betalen daar al met al rustig een € 20.000 tot € 40.000,00 euro boven de marktwaarde. Mensen die voldoende geld hebben zijn daarom daartoe bereid om als gevolg van de in deze krappe woningmarkt daarom meer te betalen.

Deze groep mensen vinden het dan tenslotte ook niet erg om dit te doen. Zoals gezegd zijn er echter vervolgens nog voldoende plaatsen te bedenken net buiten de randstand vallen. Aangenomen dat daar nog wel gekocht kan worden en je de bijkomende hypotheek kosten (grotendeels) mee kunt financieren. Bespaart je dit veel eigen geld.

Denk bijvoorbeeld in het noorden van het Land in de provincie Groningen, Friesland, Drente in het midden van het land kun je het ook nog treffen in de provincie Gelderland en Flevoland en in het zuiden Noord Brabant, Limburg en als laatste in de provincie Zeeland.

Kortom wil jij ook een huis kopen en de hypotheek kosten (grotendeels) mee financieren vul dan nu het contact formulieren in en wij regelenen de rest.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.