Zonder vast contract toch een hypotheek

Zonder vast contract toch een hypotheek  ja dat is mogelijk. In de huidige economie waar werkgevers je niet snel een contract geven voor onbepaalde tijd kun je toch een hypotheek krijgen. Uiteraard zijn hier wel voorwaarden aan gesteld. Wil je weten of het voor jou ook mogelijk is om een hypotheek te krijgen bereken hier hoeveel je aan hypotheek kunt krijgen.

Bereken mijn maximale hypotheek

Indien niet van toepassing vul dan een 0 in.

 

Voorwaarden:

Eerder gaf ik al aan dat er wel bepaalde voorwaarden zijn wanneer je een hypotheek aanvraagt zonder vast contract. Enkele van deze voorwaarden zijn:

• je moet nu wel inkomen uit arbeid hebben

• van de afgelopen drie jaar dat je hebt gewerkt dien je wel inkomen te kunnen overleggen, dit mogen meerdere en verschillende werkgevers zijn. De wijze van aantonen kan eenvoudig. Je vraagt bij de belastingdienst een IB60 formulier aan van de afgelopen drie kalender jaren voorafgaande het huidige jaar. Dit kan online via

• jou huidige baan is niet binnen de 3 maanden afgelopen, is dit wel het geval dan dien je een contract te kunnen overleggen waaruit blijkt dat je wel toekomstig inkomen hebt. Een periode is niet     aangegeven het mag dus een kort contract van bijvoorbeeld een 1/2 jaar zijn.

• Jou huidige en of toekomstige werkgever moet een werkgeversverklaring afgeven. Op deze werkgeversverklaring geeft jouw werkgever aan dat hij jou voor een periode in dienst gaat nemen. Jouw werkgever niet de intentie heeft jou een vaste baan aan te bieden.

Deze en nog wat andere voorwaarden zijn ook van toepassing als je met een partner een huis wilt gaan kopen. vraag gerust een vrijblijvend oriënterend gesprek aan. Dat kan zonder verplichtingen. kijk ook even bij de downloads daar zijn verschillende informatieve documenten te vinden. Een ervan is ook de werkgeversverklaring handig om deze vast te downloaden. Deze werkgeversverklaring kun je gebruiken voor de hypotheek aanvraag.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.