Zonder eigen middelen toch een hypotheek aanvragen

Zonder eigen middelen toch een hypotheek aanvragen. Ja dat wil ik ook en vul ik daarom nu dit antwoordformulier in

Indien niet van toepassing vul dan een 0 in.
Van de aan te kopen woning dit is noodzakelijk voor het kadastrale onderzoek! Zo kan het berekend worden of en hoeveel eigen geld je nodig hebt.
   Bereken hoeveel eigen geld en hypotheek ik nodig heb.

 

Via een hypotheek aanvraag bij RegelingFD kun je nog steeds een huis kopen waarbij het niet noodzakelijk hoeft te zijn om al je spaargeld aan te spreken. Volledige financiering van de woning inclusief alle bijkomende kosten zoals:

 • overdrachtsbelasting deze verrekend de notaris met de belastingdienst bij het overdragen van de aangekochte woning.
 • leveringsakte van de hypotheek.
 • inschrijving hypotheekakte.
 • opmaken van taxatierapport welke voldoet aan de eisen van het NWWI.
 • NHG aanvraag indienen.
 • Advieskosten voor het adviseren van de juiste financiering.
 • Bemiddelingskosten worden bij jou in rekening gebracht voor het indienden van de hypotheek bij de geldverstrekker.
 • overige bemiddelingsvergoeding dit kan zijn voor de aanvraag van een woonlastenverzekering en of een overlijdensrisicoverzekering of hypotheekaanvraag via een inkooporganisatie.
 • Bankgarantie aanvragen deze wordt door de verkopers als eis gesteld dat deze wordt aangevraagd door de kopers. Dit wordt ook opgenomen in het koopcontract.

Zonder eigen middelen toch een hypotheek aanvragen

Omdat deze kosten al gauw een 5 tot 6 % zijn van de aankoopprijs heb je bij een huisaankoop van € 225.000,00 al gauw te maken met € 11.250,00 aan extra kosten. Van deze kosten mag je maar maximaal € 2.250,00 extra bij lenen. Wanneer je deze rekensom als voorbeeld neemt dan zou je aan eigen middelen een € 11.250,00 – € 2.250,00 = € 9.000,00 moeten inbrengen.

Wanneer je via RegelingFD je hypotheek aanvraag indient is de kans groot dat je zonder eigen middelen toch een hypotheek kunt aanvragen. Hoe we dit kunnen realiseren?

 1. via ons netwerk van taxateurs zorgen we voor een hogere taxatiewaarde dan waar de woning voor wordt aangekocht dit verschil wat je meer aan taxatiewaarde krijgt mag je in mindering brengen op je eigen middelen.
 2. Kom je dan nog tekort gaan we naast de maximale hypotheek berekening nog verder kijken naar andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld via een krediet mogelijkheid en of een tijdelijke extra roodstand bij jou eigen bank. Er zijn mogelijkheden voor een extra krediet wanneer je inkomen toereikend hiervoor is. Deze berekening is specialistisch en niet zo maar even te maken via een website op het internet. vraag bij RegelingFD welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Een hypotheekadvies en bemiddeling aanvragen via RegelingFD scheelt je dan ook

Zonder eigen middelen toch een hypotheek aanvragen

duizenden euro’s aan eigen middelen. Wil je nog meer informatie dan is het handig om mijn eerder geschreven blog bericht te lezen hier staat verder nog meer informatie over kopen zonder eigen geld.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

  Contact met RegelingFD

  Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.