Senioren Hypotheek

Senioren Hypotheek

Met een Senioren Hypotheek van RegelingFD zit u er gelijk voor jaren weer warmpjes bij. Nu met de huidige lager hypotheek rente kunt u al vanaf 57 jaar en 3 maanden in aanmerking komen voor deze senioren hypotheek. Meer weten maak eerst een berekening.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen?

Bereken dan nu gratis je hypotheek mogelijkheden en ontvang direct antwoord

Zoals is te lezen hoeft u dus nog niet met pensioen te zijn om in aanmerking te komen voor een Senioren hypotheek. Valt u binnen de doelgroep en vind u uw huidige maandlasten te hoog. Dan heeft u nu de mogelijkheid om uw hypotheek aan te passen naar de huidige marktrente. Is er bij deze verandering sprake van een te bepalen boeterente omdat de rente vast periode nog niet is afgelopen dan mag u deze boeterente meefinancieren.

Nieuwe Hypotheek

Bent u inmiddels al met pensioen dan is het pensioeninkomen stabiel en kan dit inkomen niet meer minder worden. Het inkomen is dan bestendig en zal niet meer door ziekte en of arbeidsongeschiktheid en of werkeloosheid lager worden. Vanwege dat al deze risico’s zijn uitgesloten bent u voor een geldverstrekker een graag geziene klant. Ondanks uw leeftijd verstrekken ze u nog steeds graag een hypotheek.

Hogere Hypotheek

Indien u pensioeninkomen gelijk is aan uw inkomen op het moment dat u nog werkzaam was kunt u meer hypotheek aanvragen. Dit komt omdat alle arbeidsrisico’s zijn uitgesloten. Dit kan mogelijkheden bieden voor senioren die veel overwaarde hebben en hun kinderen graag aan een huis willen helpen en hun geld willen schenken. Deze doelgroep heeft vaak een huis met veel overwaarde en inmiddels al een lagere hypotheek.

Dit biedt mogelijkheden om een hogere hypotheek aan te vragen in uw huidige woning en zo te kunnen schenken aan uw kinderen.

Verhuizen en kleiner willen wonen

Geen eigen middelen en wel voldoende overwaarde dan kunt u vaak de financieringskosten en de verhuiskosten gewoon meefinancieren in een Senioren hypotheek

Weten wat NHG er over zegt (klik dan hier)

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.