Scheiden hypotheek Amersfoort

Helpt jou met de hypotheek en de financiële zaken die geregeld moeten worden wanneer je besluit om uit elkaar te gaan. Het is hierbij belangrijk om te weten of de achterblijvende in de woning voldoende inkomen heeft om de hypotheek te kunnen blijven betalen. Wil je als achterblijver meer weten? Maak dan eerst een begin door een berekening te maken van jou hypotheek mogelijkheid bij ontslag hoofdelijk aansprakelijkheid. Via Scheiden Hypotheek Amersfoort kun jij bepalen of je kunt blijven wonen of moet verhuizen.

Scheiden en ontslag hoofdelijk aansprakelijkheid

 

Scheiden is niet het leukste wat je kan overkomen in het leven. Het is dan ook van belang dat alle zaken waaronder dus ook de hypotheek op een verantwoorde manier worden geregeld.

Ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid en:

scheiden hypotheek Amersfoort

Helpt jou hier graag mee in dit grote labyrint van wet en regelgeving. Johan Regeling Financieel adviseur en eigenaar van RegelingFD staat voor jou klaar en is er alleen voor jou.

Wanneer je gaat scheiden en je de hypotheek op je eigen naam wilt gaan aanvragen dan vraag je dit bij de geldverstrekker aan. Je kan dit zelf doen alleen wordt je door veel geldverstrekkers wel verwezen naar een financieel adviseur. Dit doen zij om zo zeker te zijn dat het op een geheel verantwoorde wijze wordt geregeld. Kijk ook even op de website van je geldverstrekker welke gegevens zij vragen om ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid aan te kunnen vragen. Ik zal hieronder even een opsomming maken welke gegevens er sowieso verplicht aangeleverd moeten worden.

Benodigdheden bij scheiden hypotheek Amersfoort

 1. recente inkomen gegevens niet ouder dan 2 maanden
 2. werkgeversverklaring niet ouder dan 2 maanden
 3. bankafschrift van dezelfde maand als van de maand waarin je salaris is bijgeschreven
 4. kopie geldig ID bewijs alleen paspoort (bij een nieuw paspoort ook de vervolgpagina waarop jou BSN Nummer staat vermeld) of een Europese ID Kaart
 5. echtscheidingsconvenant
 6. akte van verdeling
 7. uitspraak van de rechtbank dat de scheiding een feit is
 8. uitschrijving van het huwelijk welke je kan aanvragen bij het gemeente huis van jou woonplaats of regio
 9. recent taxatierapport van jou woning niet ouder dan 6 maanden
 10. afschrift van jou huidig hypotheeksaldo

Zoals is te lezen komt er best veel bij kijken om dit allemaal te regelen, te controleren. Het is dan ook zaak om dit zorgvuldig te doen. Neem even de tijd en maak een vrijblijvende berekening via ons formulier en wij helpen je daarna graag verder.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

  Contact met RegelingFD

  Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.