Reactie van een tevreden klant

In dit blog bericht is plaats voor een reactie van een tevreden klant.

In 2014 hebben wij bij Regeling Financiële Dienstverlening een hypotheek afgesloten. De aanpak die Johan Regeling met ons heeft gevolgd is eigenlijk dé manier waarop het ook zou moeten. In onderling overleg hebben wij eerst een aantal sessies gehad om onze totale financiële situatie volledig in kaart te brengen. Hierbij werd niets over het hoofd gezien, alle gegevens zoals lopende verzekeringen, hypotheken, lijfrente polissen, spaarplannen, risicoprofielen en onze persoonlijke voorkeuren werden in zijn professionele advies programma geladen. Dat bleek een hele goede voorinvestering, want daarmee kon Johan meerdere financiële scenario’s snel voor ons doorrekenen.

Objectieve bemiddeling

Een ander pluspunt vonden wij dat Regeling FD niet gebonden is aan een handjevol financiële instellingen, maar het totale aanbod van de hele Europese markt in zijn advies kan meenemen. Tijdens de looptijd van het traject hebben we echt het gevoel gehad dat Johan Regeling er voor ons was en niet andersom. Hij heeft geduldig en gestructureerd een maatoplossing gevonden voor onze specifieke situatie. Sindsdien hebben wij de meeste financiële zaken naar tevredenheid bij hem ondergebracht. Wij zijn anno 2018 nog steeds blij dat wij destijds met hem in zee zijn gegaan.

M.R. te Zeewolde

Wij van

Reactie van een tevreden klant

Zijn blij met elke reactie en willen M.R. te Zeewolde dan ook bedanken voor zijn review.

 

Johan heeft duidelijk plezier in zijn vak. Hij komt bij je thuis, denkt met je mee en komt met zaken waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. Zo zijn we relatief snel aan een betaalbaar totaalpakket gekomen. Een totaalpakket aangaande onze hypotheek en verzekeringen voor ons huis waarin we nu al jaren met plezier wonen. Als je iemand zoekt die verstand van financiële zaken heeft. Uitstekend bereikbaar is en die -ook na het traject- op een prettige manier met je samenwerkt, dan kunnen wij Johan Regeling van harte aanbevelen!

Leonie en Marcel

Ook op onze homepage treft u reacties van een tevreden klant aan bij de rubriek wat anderen zeggen.

Ben jij ook tevreden over regelingFD en wil jij een review plaatsen doe dit dan bij advieskeuze.nl geef een review