Overlijdensrisicoverzekering en Hypotheek

Bij RegelingFD weten ze als geen ander dat je veel geld kunt besparen op je Overlijdensrisicoverzekering en Hypotheek.  Bereken nu jou voordeel. Maak met jou mobiel een fotokopie van je overlijdensrisicoverzekering en upload deze via het overlijdensrisico bespaarformulier click op verzenden en wij doen de rest.

Overlijdensrisicoverzekering Besparingsformulier

Is jouw overlijdensrisicoverzekering wel of niet in combinatie via je hypotheek maakt voor de besparing geen verschil.
De kopie mag in de vorm van een gemaakte foto, gescande afbeelding en of pdf bestand zijn.
reCAPTCHA is required.

 

Mijn grootste besparing tot nu toe is ruim € 17.000,00 geweest. Deze besparing is mogelijk doordat veel maatschappijen hun premies hebben aangepast. Vanwege dat de mensen gezonder en bewuster zijn gaan leven worden ze nu ook veel ouder dan vroeger. Overlijdensrisicoverzekeringen heb je in heel verschillende mogelijkheden.

Hieronder zal ik er een paar verschillende mogelijkheden weergeven

  • met een gelijkblijvend kapitaal. Het verzekerd kapitaal is bij aanvang tot aan het einde van de dekking even hoog
  • met een annuïtair dalend kapitaal. Het verzekerd kapitaal daalt met een vooraf gekozen percentage in %
  • met een lineair dalend kapitaal. Het verzekerd kapitaal daalt maandelijks met een gelijk bedrag

Ook zijn er nog veel andere soorten van overlijdensrisicoverzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan de nabestaande erfrente verzekering. Deze keert aan de nabestaande(n) een vooraf gekozen bedrag periodiek uit aan de begunstigde. Je kunt dan ook kiezen uit een heel scala van mogelijkheden. Wanneer je er al een hebt zal deze meestal door een financieel adviseur zijn geadviseerd.

Overlijdensrisicoverzekering en Hypotheek

Ook wanneer je een huidige hypotheek hebt afgesloten en de gekozen rentevastperiode loopt bijvoorbeeld nog een jaar of twee a drie. Het zou dan heel goed mogelijk zijn om je maandlasten te verlagen. Dat kan doordat je de huidige rentevastperiode niet uitzit maar openbreekt. Bij de laatste keer dat je voor een rentevastperiode hebt gekozen heb je deze bijvoorbeeld voor een periode van tien jaar vast gezet. Je maakt deze periode dan niet vol.

Dit kan ook heel veel schelen in de maandlasten. Uiteraard adviseer ik je om je hier goed over te laten adviseren. Bij RegelingFD ben je hiervoor op het juiste adres. Maak dan ook een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak wordt jou duidelijk gemaakt of je kan besparen en hoeveel je kunt besparen.

Het gaat tenslotte om (veel)

Overlijdensrisicoverzekering en hypotheek

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.