Mijn eerste huis kopen

Mijn eerste huis kopen wat wordt dat spannend. Tijdens de zoektocht naar je droom huis ontstaan er allerlei vragen. Kan ik het allemaal wel betalen. Heb ik genoeg eigen geld gespaard om te kunnen kopen. Bij RegelingFD helpen we je hier graag bij. Heb je een leuke woning gezien. Maak dan direct een online hypotheek berekening en krijg zo antwoordt op jouw vraag krijg ik een …

Vermeld de postcode en het huisnummer van jouw droomwoning. Om een juiste berekening te maken hebben wij deze nodig voor het kadastrale onderzoek.

Huis kopen zonder eigen geld<\B>

 

Wanneer je hier antwoord op hebt gekregen kun je verder. Je weet dan immers of het huis van je dromen tot jou mogelijkheden behoort of dat je jouw wensen moet bijstellen. Nieuwkomers op de markt dienen zich goed voor te bereiden in dit proces. Het is helaas regelmatig voorgekomen dat kopers al een bod hebben uitgebracht en de financiering voor hun hypotheek niet krijgen. Dan zie je de teleurstelling op hun gezicht.

Mijn eerste huis kopen en een goede voorbereiding is dan ook van groot belang. Hieronder zal ik dan ook een juiste volgorde van voorbereiding weergeven.

Voorbereiding begint bij:

  1. je hebt de berekening al gemaakt en je weet dat je de woning zonder of met inbreng van heel weinig eigen geld kunt kopen
  2. je meldt je dan weer bij ons en wij gaan dan direct voor je aan de slag en beginnen met het voor traject. Met het voor traject kijken we naar jouw inkomen. Behaal jij jouw inkomen uit een arbeidsrelatie via een werkgever of ben jij zelfstandige. Is dit via een werkgever dan kijken we naar jou dienstverband. Heb jij tijdelijk werk bijvoorbeeld via een uitzendbureau, of gewoon een tijdelijk contract. Dit is belangrijke informatie want dan wordt er namelijk ook naar het inkomen van de afgelopen drie jaar gekeken. Heb jij inkomen uit vast dienstverband dan is het inkomen van het afgelopen jaar voldoende.
  3. Je ontvangt dan van ons een werkgeversverklaring waarmee je naar je werkgever gaat en zij vullen deze dan voor je in.  Vergeet niet je werkgever deze verklaring te laten ondertekenen voor akkoord. Een hypotheek verstrekker gaat zonder een handtekening van de werkgever niet jouw aanvraag in behandeling nemen.

Uiteraard zijn er nog meer zaken belangrijk bij de voorbereidingen we nodigen je dan ook uit om ons ander blog bericht hierover te raadplegen. Hier vindt je onder andere de uitleg hoe wij een hypotheek kunnen aanvragen zonder eigen geld. RegelingFD uit Amersfoort helpt jou graag verder en voorziet jou van de juiste informatie.

Mijn eerste huis kopen

Ook voor een starterslening kun je bij ons terecht. Er zijn veel plaatsen waar nog een starterslening mogelijk is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Starterslening Amersfoort, Starterslening Hoogland, Starterslening Almere bij RegelingFD kunnen ze je alles vertellen over een starterslening.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.