Hypotheekrente Amersfoort

De hypotheekrente Amersfoort staat nog steeds historisch laag. De 10 jaar rentevastperiode staat al ruimschoots een 1 jaar onder de 2%.  Dat dit bijna 20 jaar geleden op 7,6% heeft gestaan en 10 jaar geleden op 4,7%. Dat is nog maar moeilijk voor te stellen voor de nieuwkomers op de markt. Een toetsing met dit hypotheekrente percentage van 7,6 of 4,7 geeft een heel ander beeld weer van de maandlasten. Voor nieuwkomers is het dan ook van groot belang om hier rekening mee te houden met het kiezen van een rentevastperiode.

vraag nu jou mogelijkheden aan voor een hypotheek

Indien niet van toepassing vul dan een 0 in.
Van de aan te kopen woning dit is noodzakelijk voor het kadastrale onderzoek! Zo kan het berekend worden of en hoeveel eigen geld je nodig hebt.
   Bereken hoeveel eigen geld en hypotheek ik nodig heb.

 

Vul dit formulier in en je krijgt van RegelingFD uit Amersfoort maatwerk advies. Met maatwerkadvies bedoel ik een gratis en vrijblijvende berekening van jouw maximale hypotheek. Tevens ontvang je er dan ook nog een gratis berekening bij wat jouw nieuwe lasten gaat worden wanneer de rente is gestegen. Gestegen naar het moment van 20 jaar terug zo kun je dan een indruk krijgen van de dan nieuwe lasten. Johan Regeling Financieel Adviseur van RegelingFD uit Amersfoort laat je dit zien. Waarom simpel ik heb nu zelf inmiddels al een 20 jaar een hypotheek en spreek dus uit ervaring. Deze eigen ervaring en de werkervaring geeft een starter een realistisch beeld weer van hoe de lasten er dan uit kunnen komen te zien. De hypotheekrente zal ook weer eens gaan stijgen en dan is vooral nu goed om te weten hoe het er dan in de toekomst kan gaan uitzien.

Hypotheek mogelijkheden in 2018

In 2018 kan men nog maar maximaal 100% aan hypotheek krijgen in plaats van de 101% nu. Op een huis van € 200.000,00 heb je dus ook weer € 2.000,00 meer aan eigen geld nodig. Door slim aan te kopen en gebruik maken van de dienstverlening van RegelingFD kun je uiteindelijk meer eigen geld over houden voor andere wensen. Kijk ook eens bij Starterslening Amersfoort van:

Hypotheekrente Amersfoort

Starterslening Amersfoort

Biedt jou meer mogelijkheden om eerder jou droomwoning te kunnen kopen!

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.