Hypotheek zonder eigen geld

Wanneer je een huis wilt gaan kopen alleen je hebt geen eigen geld vraag dan via RegelingFD een Hypotheek zonder eigen geld aan.

Indien niet van toepassing vul dan een 0 in.
Vermeld hier je postcode en het huisnummer van de woning die je wilt gaan kopen.

Hypotheek zonder eigen geld

 

Bij ons werken wij niet via een vast patroon. Wij beoordelen iedere aanvraag of dat het een aanvraag is met mogelijkheden. Dat wil zeggen voor iedereen een eerlijke en gelijke kans. Deze aanvraag is geheel kostenloos en zonder bijkomende verplichtingen. Nadat wij jouw verzonden gegevens hebben ontvangen gaan wij voor jouw aan de slag. We ontvangen in ons contactformulier dan ook graag de postcode en bijbehorend huisnummer. Deze willen wij graag van jou onvangen zodat wij hier een onderzoek naar kunnen gaan doen. We gaan kijken wanneer de woning voor het laatst is verkocht en tegen welke verkoopprijs. Wanneer is belangrijk omdat dat een reeël vertrekpunt is om de huidige waarde te kunnen bepalen. Er zijn namelijk index cijfers bekend. Met deze index cijfers kunnen we bepalen of de huidige vraagprijs reeël is.

Hypotheek zonder eigen geld en de taxatiewaarde

Na dit onderzoek gaan we contact opnemen met een door ons geselecteerde taxateur. Deze taxateur kan veel (eigen) geld besparen. Elke taxateur heeft zich te houden aan validatie regelgeving. Maar binnen deze regelgeving is het nog steeds mogelijk dat er verschillende waarde’s worden weergegeven. Dat komt omdat er geen huis hetzelfde is. Er zijn huizen met een uitbouw of later opgebouwd dakkapel of ze zijn zo verbouwd dat er een waardevermeerdering aan toegevoegd kan worden. Deze en nog andere doorgevoerde veranderingen maakt dat het mogelijk is om een afwijkend taxatierapport te krijgen met een hogere waarde dan omliggende objecten.

Het is dan ook niet voor niets specialisten werk. Aangezien wij de juiste contacten hebben met makelaars profiteert u hiervan mee. Wie een hypotheek zonder eigen geld regelt via Johan Regeling van RegelingFD uit Amersfoort bespaart veel eigen

hypotheek zonder eigen geld

Deze besparing kan wel oplopen tot € 10.000,00 of meer.

Welkom bij RegelingFD

Je bent dan ook van harte welkom bij mij. Een gratis eerste orienterend hypotheekgesprek is bij ons vanzelfsprekend. Dit gesprek is geheel op onze kosten. Ik zou dan ook zeggen wacht niet langer en neem contact met ons op.

Wil jij je eerst meer inlezen in onze diensten klik dan op onze dienstenwijzer.  Meer weten over de validatienorm van een taxatie dan verwijzen we je naar het NWWI.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.