Hypotheek Tarieven

De hypotheek tarieven bepalen voor een groot deel je maandlasten. Laat berekenen of jouw maandlasten ook naar beneden kan. Deze vergelijking is geheel vrijblijvend zonder kosten.

Hypotheek oversluiten
reCAPTCHA is required.

Een lage hypotheekrente is niet altijd zalig makend. Vaak is de hypotheekrente bij een korte rentevastperiode jaar lager dan dat je deze voor een langere periode vast zet. Dat heeft als nadeel dat je vaak een lagere hypotheek kunt krijgen. Dit komt omdat de toets rente voor de korte rentevastperiode op 5% staat. Hierdoor word je maximale leencapaciteit beperkt en krijg je zo dus een lagere hypotheek. Het risico zit er namelijk in dat je bij de verlenging van de rentevastperiode de hypotheekrente is gestegen en je zodoende de lasten moeilijker kunt betalen. Dat is dan ook meteen de reden dat ze met een hogere toets rente rekenen. 

Bescherming maandlasten

De meeste mensen kiezen gelukkig voor zekerheid en zetten de hypotheekrente dan ook voor 10 jaar of langer vast. Bijkomstig voordeel wanneer je de rente voor 10 jaar of langer vast zet is dat je kan kiezen voor een hypotheek met NHG Garantie.

Toetsing met de werkelijke hypotheek tarieven

Wanneer je kiest voor een hypotheek rentevastperiode van 10 jaar of langer dan mag je met de geldende hypotheekrente rekenen die geldverstrekkers hanteren. RegelingFD maakt elke dag een update van de hypotheekrente tarieven. Je betaald dan ook nooit teveel voor je hypotheek.

Bereken nu jouw voordeel en bespaar hiermee veel

hypotheek tarieven

De besparing op je maandlasten zorgt er dan ook voor dat je geld over houd. Met deze besparing kun je al dan niet ook weer hele nuttige dingen mee doen. Bijv.

  • extra aflossen op je huidige hypotheek
  • sparen voor onverwachte uitgaven
  • schenken aan je kinderen
  • een extra vakantie

Er is altijd wel een goede bestemming te geven aan een besparing. Zorg ervoor dat jij ook kan besparen en maak vandaag nog de berekening.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.