Hypotheek en Samenwonen

Bij RegelingFD uit Amersfoort kun je prima terecht voor hypotheek en samenwonen advies. In de breedste zin van de uitdrukking. Bijvoorbeeld twee hele goede vrienden kunnen individueel net geen huis kopen omdat hun inkomen simpelweg niet toereikend is om dit alleen te kopen. Samen hebben ze voldoende inkomen en zijn er wel mogelijkheden.

Zij nodig ik dan ook uit om eens contact op te nemen voor hypotheekadvies

Bereken mijn hypotheek mogelijkheden
Indien niet van toepassing vul dan een 0 in.
Vermeld de postcode en het huisnummer van jouw droomhuis. om een juiste berekening te maken hebben wij deze nodig voor het kadastrale onderzoek.

Nog geen trouw plannen als stel

Stellen zonder trouwplannen komen uiteraard ook in aanmerking voor een gratis en objectief hypotheekgesprek. Hierin staan jullie centraal. Alles draait om jullie tijdens dit gesprek. Het is dan ook goed om je hiervoor goed voor te bereiden. Zaken zoals inkomensgegevens, werkgeversverklaringen en jullie woonwensen in kaart te hebben. Gaan we voor een appartement of voor een huis. Willen we twee slaapkamers of meer… zijn allemaal dingen die je goed van tevoren kunt voorbereiden. Tijdens het oriëntatiegesprek krijg je al gauw inzicht in de mogelijkheden.

Kortom weten jullie wat jullie willen gaan wij voor de uitvoering ervan zorgen.

Samen met je zus of met je broer een huis kopen ook dan ga je samenwonen en kom je dus in aanmerking voor hypotheek en samenwonen advies. Dit allemaal in het hartje van Nederland. Ben je het typ dat graag met je moeder of vader wil samen wonen schroom dan niet en neem contact met mij op. Ook jullie kunnen samen kopen en dus terecht bij mij.

Hypotheek en Samenwonen

Doet nog veel meer dan hypotheken. We verlenen complete dienstverlening voor de particulier en de zakelijke ondernemer. Zo kun je bij ons terecht voor alle schadeverzekeringen, aanvullend pensioenadvies zoals lijfrenteverzekeringen. Krediet advies, startersleningen in combinatie met een hypotheek aanvraag. Ook voor financiële planning ben je welkom.

Hypotheek en Samenwonen adviseert je geheel onafhankelijk en bemiddelt objectief in alle mogelijke producten. Er is dan ook geen enkele financiële binding met een bank en of verzekeraar. RegelingFD werkt ook geheel zelfstandig en stel jouw belangen voorop.

Lees ook eens mijn Starterslening Amersfoort pagina.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.